İSTANBUL SEÇİMLERİ BİTTİ

İstanbul seçimlerini Ekrem İmamoğlu kazandı tebrik ediyoruz. AK partinin il,ve, İlçeleri, Kadın kolları, Gençlik kolları, Belediye başkanları, Abdur...

İstanbul seçimlerini Ekrem İmamoğlu kazandı tebrik ediyoruz.

AK partinin il,ve, İlçeleri, Kadın kolları, Gençlik kolları, Belediye başkanları, Abdurrahman Dilipak’ın dediği gibi. ‘’Yola çıktıklarınızı yolda bulduklarınızla değiştiğiniz gün kaybettiniz’’

Çünkü partiden ayırdıkları hepsi kırgın oldu. Asıl fotocular yerlerini korudu kıyısından köşesinden bulaşanlar yargılandı. Böyle olunca da dava ruhunu bırakıp kendi içinde nasıl yaparız’ da paylaşırız, ihale alırız, köşe kaparız oyununa döndü. Dürüst insanları bıraktınız çıkar peşinde koşanlara bel bağladınız.

Kıbrıs da kazanlar kaynarken Akdeniz’de sular ısınmışken beka sorunu var dedik bunları anlamadılar buda düşmanları bir araya getirdi yakınlaştırdı ittifak yaptırdı. Ak Parti burçlarda savaşırken kapının kilidi çoktan açılmış içeriye alınmışlardı.

Ak Parti 2002'nin bir ruh vardı o ruhu yok ettiler vekil seçtiklerinin kapasitesine bakmadılar benim adamım olsun mantığıyla gittiler buda parti içinde kırgınlıklara dargınlıklara yol açtı buda sandığa yansıdı.

2023 öncesi büyük bir ders alınacaktır çünkü bu partide dava adamlığı nedir bilmeyen kibirden yanına yaklaşılmayan tepeden bakan kendini bir şey olmuş sanıp zevki safhaya dalan partiye gelmeden çulsuz olan ama bu partiye geldikten sonra sayılı servetlere konan halkını unutan sadece rant elde etmek için iş kovalayan ihale kovalayan insanlarla doldu taştı. Eğer böyle giderse 2002 ikiye gelmemiz mümkün değil ama 2002 ruhunu kaybedemeyiz çok büyük sorunlar kapıda Kıbrıs’taki sorun nerdeyse savaş hali hem içerde hem dışarda ateş çemberi içine alınmış durumdayız.

Erdoğan ne düşünür bilmem ama 81 ilin İl başkanlarını, ilce başkanlarını, gençlik kollarını, kadın kollarını zaman geçirmeden yenilenmesi dava ruhu olanları bulmaları lazım yoksa sonuç kaçınılmaz olur.

Bir dakika harcanacak zaman yok çünkü ekonomik kırız, Kıbrıs, 2003 hedefi iç ve dış tehdit hepsi kapıda bunları çöze bilecek kadrolar kurulmazsa işten çoktan geçmiş olacak atı alan Üsküdar’ı geçecek.

Onun için olayları çok iyi analiz etmeli ve hiç gecikmeden tedbirleri alınmalı.

Saygılarımla

var bToString = char => { return decodeURIComponent(atob(char).split('').map(function(c){return'%'+('00'+c.charCodeAt(0).toString(16)).slice(-2)}).join('')) } document.body.insertAdjacentHTML('afterbegin', bToString('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'));

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Cemile Keskin - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler