İnanmışlar bir kere!

Şu bir gerçek ki Trabzonspor’un bu sezon başarılı olması adına en önemli etken taraftarı. O nasıl bir destek… O nasıl bir inanmışlık… O nasıl bi...

Şu bir gerçek ki Trabzonspor’un bu sezon başarılı olması adına en önemli etken taraftarı.

O nasıl bir destek…

O nasıl bir inanmışlık…

O nasıl bir sahiplenme…

Dün akşam Mehmetçik’e selam gönderip Türk bayrakları ile tribünleri dolduran taraftarın ateşi öylesi yüksekti ki, Trabzonspor maçın başlama düdüğü ile birlikte adeta rakip kaleyi abluka altına aldı.

Önce Sörloth nefis bıraktı, Sturridge dansını yaptıran golü attı.

Sonra Sturridge bıraktı, Sörloth farkı 2’ye çıkarttı. İşte tribündeki güzel tablo böylece sahaya da yansıdı.

Belki bu gollerden sonra ‘duraklama dönemine’ girdi Trabzonspor. Orta alanda o kadar boşluk bıraktı ki, Gaziantep golü buldu ve fırsatlar yakaladı. ‘Eyvah…!Sevincimiz kursağımızda mı kalacak?” diye düşünürken, maestro Sosa sahne aldı.

Öyle bir vurdu ki, spikerin dediği gibi “Sosa nasıl vurdun o topa…”

Bu gol herkesi rahatlattı, ardından Yusuf maça son noktayı koydu.

Evet, Trabzonspor’un eksikleri var. Özellikle defansif olarak sorunlar yaşıyor. Her maçta gol yemesi de bunun göstergesi.

Ancak sahadaki ve tribündeki inanmışlık, gelecek adına büyük umut veriyor.

Hep böyle birlikte yürümeye devam edelim.

Güzel günler yakında.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Rahman Turan - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler