İlçe başkan adaylarında sona doğru

Aday adaylarında heyecanlı bekleyiş başladı. İlçelerin açıklanmasına sayılı günler kaldı. Bazı Ak Parti ilçe Başkanlarının adaylık için sinyal alıp is...

Aday adaylarında heyecanlı bekleyiş başladı. İlçelerin açıklanmasına sayılı günler kaldı. Bazı Ak Parti ilçe Başkanlarının adaylık için sinyal alıp istifa ettikleri konuşuluyor. Ak Partide belediye başkan adayları büyük oranda belli oldu. Sıkıntılı bazı ilçelerde son bir anket daha yapıldı. Bizzat katıldığım bir ankette;" mevcut Belediye Başkanlarından memnun olup olunmadığı, hangi yönünden memnun olunduğu, daha önce hangi adaya verdiği, şimdi hangi adaya vereceksiniz" gibi sorular soruldu. Anketler ne kadar dikkate alınır bilinmez! Aday gösterilmeyecek diğer aday adayları nasıl bir oluşum içine girecek düğümü onlar çözecek. Ya ben Genel Merkez adayının arkasındayım diyecek ya da başka oluşumlar içerisine girecek. Ak Parti bu seçim işi sıkı tutacak gibi duruyor. Çünkü yerel yönetimlerden şikâyetler oldukça fazla. Özellikle sosyal medyadan takip ettiğim kadarıyla vatandaşa bir dokun bin ah işit!

Trabzon'da mevcut 4-5 belediye başkanının değişeceği konuşuluyor. Daha önceden de ifade ettiğim gibi Ak Parti eğer önlem almazsa ciddi bir oy kaybı yaşayabileceğini daha önce de birçok kere ifade etmiştik. Ya nasip diyelim bekleyelim.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Yaşar Falcı - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler