Zorluoğlu, Trabzon’u arşınlıyor

AK PARTİ Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, eşi Sevcan Zorluoğlu ile birlikte Maçka’da şehit edilen Eren Bülbül’ün ailesini evi...

AK PARTİ Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, eşi Sevcan Zorluoğlu ile birlikte Maçka’da şehit edilen Eren Bülbül’ün ailesini evinde ziyaret etti. Daha sonra Maçka’da esnaf ve vatandaşlarla buluşan Zorluoğlu, dün de Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile Şöforler ve Otomobilciler Odasını ziyaret etti. Zorluoğlu, “Sayın Ortahisar Belediye Başkanı’mız Ahmet Metin Genç'le birlikte şehrimizin meselelerini istişare ettik.” dedi. Şoförler Odasından ise Zorluoğlu’na tam destek verildi. AK PARTİ Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, eşi Sevcan Zorluoğlu ile birlikte Maçka’da şehit edilen Eren Bülbül’ün ailesini evinde ziyaret etti. Daha sonra Maçka’da esnaf ve vatandaşlarla buluşan Zorluoğlu, dün de Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret etti. Zorluoğlu, “Sayın Ortahisar Belediye Başkanı’mız Ahmet Metin Genç'le birlikte şehrimizin meselelerini istişare ettik.” dedi. AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, seçim kampanyası çerçevesinde ziyaretlerini sürdürüyor. Zorluoğlu, eşi Sevcan Zorluoğlu ile birlikte Maçka’da şehit edilen Eren Bülbül’ün ailesini evinde ziyaret etti. Anne Ayşe Bülbül ile bir süre sohbet eden Zorluoğlu, bu ziyareti sosyal medyadan “Evlat Ayşe Teyzenin, şehit hepimizin... #iyikivarsıneren” paylaşımıyla duyurdu. Daha sonra Maçka’da teşkilat mensupları tarafından görkemli bir şekilde karşılanan Zorluoğlu, esnaf ve vatandaşlarla kucaklaştı. Zorluoğlu dün de Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’le bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Başkan Genç, “Sayın Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Murat Zorluoğlu’nu ve beraberindeki partimizin kıymetli ilçe başkanı ve il yöneticilerini makamımızda ağırladık. Bu nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyor, çıkmış oldukları bu kutlu yolculukta başarılar diliyorum.” dedi. Zorluoğlu ise ziyarete ilişkin, “Sayın Ortahisar Belediye Başkanı’mız Ahmet Metin Genç'le birlikte şehrimizin meselelerini istişare ettik.” ifadelerini kullandı.

Aydın GELLECİ

14 Ara 2018 - 11:47 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.