Yüce, ÇAYKUR’a geri döndü

ÇAYKUR eski Genel Müdürü ve halen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapan Ekrem Yüce, Cumhurbaşkanı tarafından ÇAYKUR Yönetim Kurulu üy...

ÇAYKUR eski Genel Müdürü ve halen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapan Ekrem Yüce, Cumhurbaşkanı tarafından ÇAYKUR Yönetim Kurulu üyeliğine atandı. Yüce’nin ÇAYKUR’a Yönetim Kurulu üyesi olarak dönüşü Cumhurbaşkanı tarafından özel görevlendirme olarak nitelendirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı ve ÇAYKUR Eski Genel Müdürü Ekrem Yüce, ÇAYKUR'da Yönetim Kurulu Üyeliğine atandı. Atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar hakkındaki kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı. Atamalar kapsamında 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8. maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2. ve 3. maddesi gereğince Ekrem Yüce, ÇAYKUR'da açık bulunan yönetim kurulu üyeliğine atandı. Yüce'nin yönetim kurulu üyeliğine atanmasıyla ÇAYKUR'da yönetim kurulu üye sayısı 4'e yükselirken yönetim kurulunda 3 açık kadro kaldı. Yüce'nin de yönetim kurulu üyeliğine atandığı ÇAYKUR'da Yönetim Kurulu Üyeleri Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Pınarbaş ve Ali Kemal Yıldız'dan oluşuyor. İsmail Soba'nın ise 5 Ocak itibariyle görev süresi dolmuş ve henüz yeniden ataması yapılmamıştı.

26 Oca 2020 - 11:26 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.