YouTuber Banu Berberoğlu, Ayda 42 Bin TL Kazandığı İddiasını Yalanladı

Youtube hesabından sevgilisi Mehmet'le geçirdiği anlardan kesitleri takipçileriyle paylaşan Banu Berberoğlu, aralık ayında Youtube'den 42 bin TL kazandığı iddiasını yalanladı.

YouTuber Banu Berberoğlu, Ayda 42 Bin TL Kazandığı İddiasını Yalanladı
Haber albümü için resme tıklayın

YouTuber Banu Berberoğlu, hipnoz eden konuşmasıyla sosyal medyanın yeni fenomeni oldu. Sevdiği makyaj malzemelerini, en çok yediği abur cuburları ve sevgilisi Mehmet'le geçirdiği anlardan kesitleri takipçileriyle paylaşıyor.

HAYRETTİN'LE VİDEO ÇEKTİLER

Kısa sürede üne kavuşan Banu Berberoğlu ve erkek arkadaşı Mehmet için komedyen Hayrettin Trabzon'a geldi. Hayretin, genç çift ile kanalında yayınlanmak üzere video çekti. Hayrettin'in videosu kısa sürede 1 milyona yakın kişi tarafından izlendi.

42 BİN TL KAZANDIĞI İDDİASINI YALANLADI

Sosyal medyada kendi adına açılan sahte hesaptan yapılan "Siz benimle dalga geçtiniz ama bugün bugün Youtube'dan hesabıma 42 bin TL yattı" açıklamayı yalanlayan Berberoğlu, "Para kazanıyorum ama Youtube kuralları gereği ne kadar kazandığımı açıklayamam" ifadelerine yer verdi.

İşte Banu Berberoğlu'nun o paylaşımı;

youtuber-banu-berberoglu-ayda-42-bin-tl-10519041_3143_m.jpg

01 Şub 2018 - 20:09 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.