Yol bitti, ev geliyor

GEÇTİĞİMİZ 11 Ağustos günü Maçka’nın Köprüyanı Mahallesi’nde terör örgütü PKK’nın açtığı ateş sonucu Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik ile birlikte şehit...

GEÇTİĞİMİZ 11 Ağustos günü Maçka’nın Köprüyanı Mahallesi’nde terör örgütü PKK’nın açtığı ateş sonucu Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik ile birlikte şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün ailesine yol müjdesinin ardından şimdi de ev müjdesi geldi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Eren Bülbül’ün ailesinin yaşadığı evin yolunda betonlaşma çalışması yapılmıştı. Şimdi de şehit Bülbül’ün tüm aile bireylerinin rahatlıkla yaşayabileceği bir ev inşa edilecek. Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından finanse edilecek olan ve projesi tamamlanan 2 buçuk katlı evin ihale sürecinin kısa süre sonra açıklanacağını söyleyen Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, bu ay içinde söz konusu ev hakkında ruhsatın Maçka Belediyesi tarafından verileceğini söyledi. Hâlihazırda Bülbül ailesinin yaşadığı evin etrafında çevre düzenlemelerinin yapıldığından da söz eden Belediye Başkanı Koçhan, “Şuan da mezarlık düzenlemesi yapılıyor. Evin kaba inşaatı bitince de yol genişletme çalışmaları yapılacak.” diye konuştu.

Gültekin SADIKOĞLU

23 Eyl 2017 - 11:43 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.