YKS’ye gireceklere ücretsiz ulaşım

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 15 Haziran Cumartesi ve 16 Haziran Pazar günleri ÖSYM tarafından yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) do...

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 15 Haziran Cumartesi ve 16 Haziran Pazar günleri ÖSYM tarafından yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) dolayısıyla il genelinde tüm toplu taşıma hizmetlerinde düzenlemeye gitti. Büyükşehir ulaşım ağındaki araçlar, sınav günleri adaylara ücretsiz hizmet verecek.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 15 Haziran Cumartesi ve 16 Haziran Pazar günleri ÖSYM tarafından yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) dolayısıyla il genelinde tüm toplu taşıma hizmetlerinde düzenlemeye gitti. Büyükşehir ulaşım ağındaki araçlar, sınav günleri adaylara ücretsiz hizmet verecek. Hafta sonu yapılacak sınavlar süresince, belediyenin toplu taşıma hizmeti sunduğu hatlarda, hafta içi sefer tarifelerini uygulayacaklarını bildiren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, ayrıca ek seferler de planlandığını söyledi. Sınava girecek yükseköğretim kurumu adaylarına sorunsuz ulaşım hizmeti verebilmek için bir dizi önlem alacaklarını kaydeden Başkan Zorluoğlu, “Sınav süresi boyunca adayların yanı sıra, sınav görevlileri ve refakatçi veliler de toplu taşıma hizmetlerimizden ücretsiz yararlanacaktır. Bu vesileyle, yükseköğrenim görmek amacıyla uzunca bir dönemdir hazırlık yapan tüm adaylara başarı ve zihin açıklığı diliyor, sonuç her ne olursa olsun üniversite okumanın geleceğin inşasında tek başına bir rol üstelenemeyeceğini hem adaylara hem velilere önemle hatırlatmak istiyorum” dedi.

14 Haz 2019 - 12:13 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.