Yılmaz Katmer aday olacak

AK PARTİ Rize Eski İl Başkanlarından İşadamı Yılmaz Katmer Rize Belediye Başkan Adaylığı için kolları sıvadı. Rize kulislerinde konuşulan ve öne çıkan...

AK PARTİ Rize Eski İl Başkanlarından İşadamı Yılmaz Katmer Rize Belediye Başkan Adaylığı için kolları sıvadı. Rize kulislerinde konuşulan ve öne çıkan isimlerden biri olan Katmer’in yakında adaylığını açıklayacağı belirtildi. AK Parti’de yerel seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın yeniden aday adayı olacağı Rize Belediyesi için Eski AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, Rize Belediyesi Başkan Adaylığı için kolları sıvadı. Katmer Bunun üzerine Rize kulislerinde konuşulan önde gelen ilk isimse Yılmaz Katmer oldu. Halk anketlerinde Yılmaz Katmer'in önde olduğu görülürken, Katmer'inde Rize Belediye başkan aday adaylığı için kolları sıvayıp çalışmalara başlarken Öte yandan aday adayı başvurusu için Halil Bakırcı'nın da hazırlandığı bilinen gerçekler arasında. Rize'de başarılı işler yapan geçmiş dönem Rize belediye başkanlığı görevinde bulunan Bakırcı " Rize için daha çok şey yapacağız verilmiş sözlerimiz var" demişti. Ak Parti Rize Eski İl Başkanı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Yılmaz Katmer, Rize Belediyesi Başkan Adaylığı için önümüzdeki günlerde açıklama yapması bekleniyor.

Alihan TELATAR

08 Kas 2018 - 11:49 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.