Yıldırımhan adayım diyor

TRABZON Büyükşehir Belediyesine AK Partiden aday adaylığı beklenen Eski Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan başvurusunu bugün yapacağı kaydedildi....

TRABZON Büyükşehir Belediyesine AK Partiden aday adaylığı beklenen Eski Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan başvurusunu bugün yapacağı kaydedildi. AK Parti İl Başkanlığında 13.30’da müracaatta bulunacak Yıldırımhan’ın 14.00’te düzenleyeceği basın toplantısıyla adaylık gerekçelerini açıklayacağı öğrenildi.

Yıldırımhan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada AK Parti Genel Merkezinin alacağı her kararın arkasında olduğunu belirterek şunları kaydetmişti: “İlkeli, omurgalı duruşumuzdan asla taviz vermeyeceğiz. Partimizin vizyonuna ve misyonuna uygun, halkımın beklentilerini de göz önüne alan bir milletvekili profili ortaya koyacağız. Şimdiye kadar halkımızın bize olan güvenini asla boşa çıkarmadık bundan sonrada asla boşa çıkarmayacağız. Her zaman vurguladığımız gibi Trabzon’a, halkımıza ve ülkemize hizmeti en büyük şeref sayıyoruz.”

Berkant PARLAK

12 Kas 2018 - 11:45 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

Sami - hayırlı olsun mazhar bey trabzon için büyük bir kazançtır. trabzon'a yakışan, samimi, memleketini ve hemşehrilerini tanıyan ne istediğimizi çok iyi bilen bir başkan oalcaktır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 11:45
02

Hakan Aybar - hayırlı olsun. mazhar yıldırımhan trabzona yakışır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 11:45
01

Husnu kirali - Dogru aday Mazhar Bey gibi gorunuyor. InsAllah hayirlisi olur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 11:45