Yıldırım’a destek istedi

İstanbul’da İBB başkanlığı seçimi için çalışan AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, 31 Mart’ta oyların çalındığı iddiasını yineleyerek, Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım’a destek istedi.

İstanbul’da İBB başkanlığı seçimi için çalışan AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, 31 Mart’ta oyların çalındığı iddiasını yineleyerek, Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım’a destek istedi

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı seçimi için İstanbul’a karargah kurdu. Büyükçekmece, Sarıyer, Rumelikavağı ve Alibeyköy’de çalışmalarını sürdüren Milletvekili Salih Cora, teşkilat mensupları ile uyumlu bir çalışma yürüttüklerini ifade etti. İstanbul’daki Trabzonluların yoğun olarak ikamet ettiği bu bölgelerdeki hemşehrilerine seçimlerin önemini anlatan Cora, Cumhur İttifakı’nın adayı Binali Yıldırım’a destek istedi. Seçimin iptal olma nedeninin İmamoğlu tarafından saptırıldığını savunan Milletvekili Salih Cora, “Bir zarfta 4 oy pusulası var. Ama tek tutanak yok. İlçe belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği için tutulan tutanakta problem yok. Büyükşehir için tutulan tutanakta ise AK Parti’nin oyu ‘0’ yazıldı. Yok efendim maddi hata. Bu maddi hatalar neden büyükşehirde var. Çok basit çaldılar.” dedi.

BU SÖYLEM BİZİ YARALADI AMA SEN SUSTUN

Cora dün akşam gerçekleştirilen Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu’nun ortak televizyon yayını sırasında da İmamoğlu’nun çelişkili söylemlerine sosyal medya hesabından yorum getirdi. Cora şu ifadeleri kullandı: “Sana ‘Yunan’ diyen Yunan gazeteleridir. Bu her şeyden önce hemşehrilerin olarak bizi yaraladı. Buna cevap vermemen ise yarayı dağladı. Hala daha bir itirazın ve cevabın yok. Bu çirkinliği başkasının üzerine yıkarak savuşturmazsın.”

18 Haz 2019 - 12:04 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

Pusat.k. - Sonuna kadar ak parti.chp.iyi parti.hdp.ve kefere.ortakligina hayir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Haziran 12:04
01

TEMEL DOGRU - ekrem babam olsa islam düsmani parti zihniyetinden dolayi ona destek vermem, sonra Allah bana hesap sorar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Haziran 12:04