Yerdeki hastayı ezip kaçtı

Arsin’de yere düşen sara hastasına çarpan sürücü arkasına bile bakmadı

Trabzon'un Arsin ilçesinde kaldırımda yürüyen sara hastası Hasan Akçay (55) aniden yere yığılarak yola düştü. Henüz plakası ve kimliği tespit edilemeyen sürücü ise yerde yatan Hasan Akçay’a çarparak ağır yaralanmasına neden oldu. Hastaneye kaldırılan Akçay hayatını kaybederken, polis her yerde sürücüyü arıyor. Arsin ilçesi Kendirlik Mahallesi’nde evine gitmek için kaldırımdayürüyen ve sara hastası olduğu öğrenilen Hasan Akçay (55) isimli vatandaş bir anda dengesini kaybederek anayola düştü. Henüz plakası belirlenemeyen bir araç ise yerde baygın yatan Akçay’a çarptı. Çarpmanın etkisiyle kanlar içinde kalan ve ağır yaralanan Akçay’ı fark eden vatandaşlar 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Akçay’a çarpan araç olay yerinden hızla uzaklaşırken, bölgedeki

vatandaşlar Akçay’a kalp masajı yaptı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Akçay, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İş adamları Kamuran Akçay ve Cemal Akçay’ın da kardeşi olan Hasan Akçay, dün Arsin ilçesi Kuzguncuk Mahallesi Yukarı Camisinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra aynı yerdeki aile mezarlığında defnedildi.

Aydın GELLECİ

07 Kas 2017 - 10:55 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.