Yeni yönetimden ilk toplantı

İl Başkanı Revi’nin katıldığı toplantıda Akçaabat’a yapılan yatırımlar konuşuldu

Adalet ve Kalkınma Partisinin (AK Parti) gerçekleştirdiği olağan genel kurul toplantısı sonucunda yeniden AK Parti İlçe Başkanı seçilen Emre Akgün’ün başkanlığındaki AK Parti Akçaabat İlçe Yönetim Kurulu ilk toplantısını yaptı. Toplantıya AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi de iştirak etti. Toplantının açılışında bir konuşma yapan İl Başkanı Haydar Revi, Akçaabat Teşkilâtı’nın çalışmalarından her zaman övgüyle bahsettiğini belirterek, yeni dönemde de bu çalışma temposunun artarak devam edeceğine inandığını söyledi. İlçe Başkanı Emre Akgün ise yeni dönemde sorumluluklarının daha da arttığını belirterek, tüm ekibin en üst düzeyde çalışma temposuna hazırlıklı olmalarını istedi. Görev yaptıkları ilk dönemde Fen Lisesine okul binası ve pansiyon binası ile 87 bin liralık bir okul servis aracı kazandırdıklarını, Emniyet Müdürlüğünün araç parkını modernize ettiklerini, Sera Gölü’nde iyileştirme çalışmaları yaptıklarını, Ortamahalle’de elektrik şebekesini yer altına aldırdıklarını, Kavaklı sahil tahkimatını sağlamlaştırdıklarını, Akçaabat Balıkçı Barınağı’nın ikmal işini yaptırdıklarını, 17 Şubat Anadolu Lisesini çok amaçlı bir kapalı spor salonuna kavuşturduklarını, kara yolu şehir içi geçişinin birinci etabını tamamladıklarını, Uğurlu İlkokuluna yeni bina yaptıklarını, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine 24 derslikli yeni bir bina ile atölye binası kazandırdıklarını ve 250 bin liralık CNC makinesi aldırdıklarını, Söğütlü’ye 16 derslikli bir meslek lisesi kazandırdıklarını hatırlatan İlçe Başkanı Emre Akgün, yeni dönemde takip edecekleri işleri ise şöyle sıraladı: SGK ve Adliye hizmet binaları, ikinci üniversitenin Akçaabat’a yapılması, pansiyonu ve spor salonu da olacak 24 derslikli Söğütlü Spor Lisesi, Sarıtaş Özel Eğitim Okulu, küçük sanayicinin ihtiyacını çözmek için 768 dönümlük alanın plana işlenmesi, Şinik Organize Sanayi Bölgesi’ne 39 hektarlık yeni alan kazandırılması, Söğütlü'ye kültür merkezi ve 5 derslikli anaokulu yapılması, Trabzon İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü için Yıldızlı'da tahsis edilen 40 dönümlük arsaya bina yapılması.”

Berkant PARLAK

04 Eki 2017 - 12:05 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.