Yeni dolmuş sistemini dinledi

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nı ziyaret ederek,  Başkan Ömer Hakan Usta ile şehir içi dolmuşlarının yenilenme süreciyle ilgili istişarede bulundu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nı ziyaret etti. Başkan Ömer Hakan Usta ile şehir içi dolmuşlarının yenilenme süreciyle ilgili istişarede bulunan Milletvekili Cora, “Ticari araçlar da dolmuş, minibüs, ÖTV indiriminin değişim süreci kolaylaştıracağını düşünüyoruz. Bu konuda gerekli çalışmaları sürdüreceğiz.” dedi.

ARAÇLARDA YENİLENME SÜRECİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, şehir içi dolmuşların yenilenme sürecinin başlayacağını bir süre önce Trabzon kamuoyuna duyurmuştu. Milletvekili Cora da Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta ile bir araya gelerek, konuyla ilgili istişarede bulundu.

ODANIN GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİ ALDI

Başkan Usta ile görüşmesinin ardından kısa bir değerlendirmede bulunan Milletvekili Cora, “Değerli başkanımız Ömer Hakan Usta ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştük. Şehir içi dolmuşlarının yenilenme süreciyle ilgili istişarede bulunduk. Görüş ve önerilerini dinledik, atılacak adımları değerlendirdik. Ticari araçlar da dolmuş, minibüs, ÖTV indiriminin değişim süreci kolaylaştıracağını düşünüyoruz. Bu konuda gerekli çalışmaları sürdüreceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Filiz YILDIRIM

22 Ağu 2019 - 14:11 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Ozan - mevcut dolmuşlarda tabelalar bit kadar. dolmuş nereye gittiği yazısı dolmuş yaklaşınca olunabiliyor. erzurum da ise daha büyük yazılar var.helal erzurumdaki yetkililere

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ağustos 14:11