Yatırımları göremiyor

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi 'Bu şehre çivi çaksınlar' diyen CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya "Sayın Kaya Milletvekili olduktan sonra ayağı yerden kesildi. Vip ile havalimanı arasında kaldı. O arayı da muhtemelen uyuyarak geçiyor. Dolayısıyla Trabzon'a yapılan yatırımları görmüyor."dedi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi 'Bu şehre çivi çaksınlar' diyen CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya "Sayın Kaya Milletvekili olduktan sonra ayağı yerden kesildi. Vip ile havalimanı arasında kaldı. O arayı da muhtemelen uyuyarak geçiyor. Dolayısıyla Trabzon'a yapılan yatırımları görmüyor."dedi. AK Parti'nin iktidara Geldiği günden beri vaat ettiği bütün projeleri bir bir gerçekleştirdiğini altını çizen başkan Revi şunları söyledi:" Biz AK Parti iktidarı olarak ne söylediysek hepsini bir bir gerçekleştirdik, vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz bütün sözleri yerine getirdik ve getirmeye de devam ediyoruz. Trabzon şehrimiz AK Parti iktidarıyla adeta çağ atlamış büyük yatırımları almıştır. Bunları görmezden gelmekle siyaset yaptığını sananlar sadece kendilerini kandırırlar. Böyle siyaset olmaz! Bu kör gözlülük, şehri küçümseme ve küçük gösterme Trabzon'a ihanetten başka bir şey değildir. Onlardan fazlasını beklemiyoruz. Çünkü; gözleri vardır görmezler kulakları vardır duymazlar."

Revi, "CHP Trabzon milletvekili Ahmet Kaya'nın yapmış olduğu açıklamada ki en doğru cümlenin 'Bu şehri Hayal projeleri vaat edildi' kısmıdır" diyen Revi "Evet biz Trabzon'a onların hayal dahi edemeyecekleri projeleri vaad ettik ve bir bir gerçekleştiriyoruz. Kanuni Bulvarı'nı, Akyazı Stadı'nı gibi yapılan birçok büyük projeyi bunlar Hayal dahi edemediler. Biz ise engel olmalarına rağmen bu projeleri birer birer gerçekleştirdik." ifadelerini kullandı.

19 Şub 2020 - 12:38 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

08

kemal - nasıl bir yatırım yapılmış merak ediyorum. şehir içi hafif raylı taşımamı yapılmış? yoksa her gün sabah 8 ve akşam 5 te sıkıçan çömlekçi değirmendere kavşaklarımı yapılmış? yoksa trabzona ofg nin 61 projesinin tamamı bitirildi de haberimiz mi yok?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 12:38
07

Zarhali D. - trabzon'a ak parti döneminde kesinlikle yatırım yapıldı. yapıldı ama nasıl yapıldı sayın revi? şehir dev bir şantiye gibi, yapımı biten işler de sorunlara eklemlendi adeta, sorun yumağına dönüştü şehir. kimse yapılanlardan memnun kalmıyor bu yüzden. insanlarlar düzen istiyor, rahatlık istiyor. çoğu mahallenin yolu yok. yepyeni bir mahalle olan çömlekçiye bakın, mahalleli ile konuşun isterseniz. her şey siyaset değil, rakiplerinize cevap verin ama, siyasetin halk için yapıldığını unutmayın isterseniz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 12:38
06

Duyurucu - uzun yıllar ak parti il yönetiminde olup, maçka yollarına tepeden bakan havuzlu, 4 lüks villa kastediyorsa elbette trabzon yatırım almıştır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 12:38
05

Musa Musa - ak parti il yönetim kurulundaki fırıncıların izini sürün yatırımları görürsünüz mü demek istiyor sinan adlı yorumcu?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 12:38
04

SİNAN - ortahisar belediyesi dahil aynı alana sokuşturulan dev yapılar da yatırım ama hiçbir mesafe bırakılmamış alanda adeta, tarihi molla siyah mescidi bianaların lanetine uğramış gibi. bu mu yatırım dediğiniz, bu mu şehircilik? görenler, sebep olanları lanetliyor, biline...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 12:38
03

süleyma sarı - trabzonumuza yatırım yapılmamış diyenlere onların gözleri var görmezler, dilleri var doğruyu söylemezler, bunlar bu kafada giderse ebedi ihtida yüzü göremezler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 12:38
02

SÜLEYMAN SARI - trabzonumuza yatırım yapılmamış diyenler: bunların gözleri var görmezler, kulakları var duymazlar, bunlar bu kafada ebedi ihtidar olamazlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 12:38
01

Uzman - Bos konusmayin istanbuldan gelen akp delegesi akrabam bile bu trabzonun hali nedir diyor hic birsey yapilmamis diyor ayni tas ayni hamam gelen paralar hizmete degil birilerinin cebine ucuyor trabzona kesinlikle hizmet yapilmadi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 12:38