Yatırım adası önceliğimiz olacak

Cumhur İttifakı AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı Gürsoy, “Arsin Yatırım Adası”nın takipçisi olacaklarını söyledi.

AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı Muhammet Sait Gürsoy, “Ufak çaplı bir projeden bahsetmiyoruz. Arsin Yatırım Adası, Organize Sanayi Bölgesiyle entegre bir şekilde geniş bir yelpazede başta ilçemiz olmak üzere şehrimiz ve ülkemiz ekonomisine önemli bir seviyede katkısı olacaktır. Yatırım Adası’nı öncelikli olarak takip edeceğiz” dedi.

Şehir ve ülke ekonomisine önemli katkısı olacak

Hükümet tarafından özel bir kanunla gündeme gelen “Arsin Yatırım Adası”nın takipçisi olacaklarını belirten Cumhur İttifakı AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı Muhammet Sait Gürsoy, “Ufak çaplı bir projeden bahsetmiyoruz. Arsin Yatırım Adası, Organize Sanayi Bölgesiyle entegre bir şekilde geniş bir yelpazede başta ilçemiz olmak üzere şehrimiz ve ülkemiz ekonomisine önemli bir seviyede katkısı olacaktır” dedi.

UFAK ÇAPLI BİR PROJEDEN BAHSETMİYORUZ… İSTİHDAMA KATKI SAĞLAYACAK

Projelerini vatandaşlara açıklamaya başlayan Gürsoy, hükümet tarafından özel bir kanunla gündeme gelen “Arsin Yatırım Adası”nın takipçisi olacaklarını kaydetti. Gürsoy, “Arsin Yatırım Adası, Organize Sanayi Bölgesiyle entegre bir şekilde geniş bir yelpazede başta ilçemiz olmak üzere şehrimiz ve ülkemiz ekonomisine önemli bir seviyede katkısı olacaktır. Bu projeyle alakalı hükümetimizin çalışmaları devam etmektedir. Bizler de şimdi olduğu gibi göreve geldiğimizde takipçisi olup en kısa sürede hayata geçirilmesi için çaba göstereceğiz. Ufak çaplı bir projeden bahsetmiyoruz. Bakanlıklarımızın, Milletvekillerimizin, Büyükşehir Belediyemizin, Ticaret Sanayi Odamızın, Organize Sanayi Bölgemizin ve Arsin Belediyemizin iş birliğiyle bu proje Allah'ın izniyle hayata geçecektir İstihdama katkıda bulunacağı gibi Arsin'in gözde ilçe haline gelmesi noktasında da önemli bir misyon üstlenecektir” diye konuştu.

ARSİN OSB İLE İŞ BİRLİĞİMİZ ÜST SEVİYEDE DEVAM EDECEKTİR

Arsin OSB ile yürütülen iş birliğinin de maksimum düzeye çıkarılacağını ifade eden Gürsoy, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, şehrimizde düzenlediği mitingde Arsin OSB'deki elektrik sorununu bu sene içerisinde tamamen çözeceklerini ifade etmişti. Bu sorunun çözümünün yanı sıra belediye başkanı seçildiğimde Arsin OSB ile iş birliğimiz üst düzeyde devam edecektir. Orada sadece üretim yapılmıyor, geleceğimiz olan gençlerimize yönelik yatırımlar da yapılmaktadır. Arsin halkı bize güveniyor ve biz Allah'ın izniyle bu güveni boşa çıkarmayacağız” dedi.

Filiz YILDIRIM

22 Mar 2019 - 12:01 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

önemli değil - hayal satma projesi yapılabilirliği yol maliyeti çok yüksek ama trabzon değil cenğiz inşat kazanır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mart 12:01