Veysel Kurt esnaf ziyaretine başladı

AK PARTİ Tonya Belediye Başkan Aday Adayı Veysel Kurt, İskenderli’de esnaf ziyaretinde bulundu. Aday adaylığını açıkladıktan sonra büyük bir halk teve...

AK PARTİ Tonya Belediye Başkan Aday Adayı Veysel Kurt, İskenderli’de esnaf ziyaretinde bulundu. Aday adaylığını açıkladıktan sonra büyük bir halk teveccühü ile karşılaşan Kurt, “Sahada olmak, halkımızla kucaklaşmak, onların güler yüzünü, iyi dileklerini, desteklerini görmek siyasetin en güzel yanı olsak gerek.” dedi.

AK Parti Tonya Belediye Başkan Aday Adayı Veysel Kurt, İskenderli’de esnaf ziyaretinde bulundu. Aday adaylığını açıkladıktan sonra büyük bir halk teveccühü ile karşılaşan Veysel Kurt, “Sahada olmak, halkımızla kucaklaşmak, onların güler yüzünü, iyi dileklerini, desteklerini görmek siyasetin en güzel yanı olsak gerek. Bu dokunuşları unutmak mümkün değildir. Hele hele adaylığa ve oya dönüşmüş dokunuşların ve desteklerin bedelinin ödenmesi asla mümkün değildir. Gecemizi gündüzümüze katacak, vatandaş memnuniyeti esaslı hizmetlerimizle desteklerin bedelini ödemeye çalışacağız. İskenderli Öğrenci Yurdu, spor salonu, eski öğretmenevinin misafirhane ve kültür merkezi olarak inşası, çarşının düzenlenmesi ve esaslı bir tuvalet önceliğimiz olacaktır. 23 projemizin beşi İskender bölgesindedir. Kumyataklı bana ‘Bizim Veysel’ diyorsa ben de onların hademesiyim.” dedi.

17 Kas 2018 - 11:36 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.