Vereceği müjdeler Trabzon için dönüm noktası olacak

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, bir dizi açılışlar yapmak ve teşekkür etmek üzere Trabzon ve Rize’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaretinin bölgeye yapılacak yatırım ve projelerle ilgili vereceği müjdelerin bir dönüm noktası olacağını söyledi.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, bir dizi açılışlar yapmak ve teşekkür etmek üzere Trabzon ve Rize’ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaretinin bölgeye yapılacak yatırım ve projelerle ilgili bir dönüm noktası olacağını söyledi. AK Parti iktidarları döneminde son 15 yılda Trabzon'un yapılan proje ve yatırımlarla büyük bir atılım gerçekleştirdiğini dile getiren Başkan Genç, "AK Partimizin lideri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bölgemizle ilgili hassasiyetlerini, muhabbetini ve duyarlılığını yakinen biliyoruz. Gecesini gündüzüne katarak Türkiye'ye tarihinde görülmemiş devasa projeleri ve hizmetleri kazandıran Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, aynı zamanda dünyada ezilen baskıya, katliama maruz kalan bütün Müslümanların umudu haline gelmiştir. Bu manada Cumhurbaşkanımızın yapacağı açılışlar kadar, yeni planlama döneminde yapılacak proje ve yatırımlarla ilgili vereceği müjdeler de bölgemiz için bir dönüm noktası olacaktır. Özellikle, Trabzon-Erzincan demiryolu projesi ile şehir hastanesinin bölgemizin kaderini değiştirecek bir mahiyette olduğunun bilincindeyiz. Her iki proje ciddi istihdam sağlamalarının dışında,Trabzon'untransit taşımacılık, ulaşım ve sağlık alanındaliderlik pozisyonunu daha da pekiştirerek bölgenin kaderine yön verecek bir potansiyele taşıyacaktır. AK Parti iktidarı döneminde yapılan sağlık tesisleri, hastaneler, eğitim kurumları, yollar ve üniversiteler şehrimizin çehresini değiştirdiği gibi ekonomik anlamda da komşu ülkelerle hinterland ağları oluşturarak, yeni atımlar yapmasına önayak olmuştur.Trabzon, AK Parti iktidarları döneminde aldığıyatırım ve eserlerle Doğu Karadeniz'in ekonomik, kültürel, sosyal ve sanatsal üssü haline gelmiştir. Hiç şüphesiz ki, bunda en büyük pay Sayın Cumhurbaşkanımızındır. " ifadelerine yer verdi.

PROJELERE AĞIRLIK VERDİK

Ortahisar Belediyesi'nin proje ve hizmetleriyle ilçenin çehresini değiştirdiğini ifade eden Başkan Genç, "Cumhurbaşkanımızın Büyük Türkiye vizyonu çerçevesinde Ortahisar'ımızı her anlamda daha yaşanabilir bir hale getirmek için altyapı ve üstyapı projelerine ağırlık verdik. Pelitli 1. ve 2. etap kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan ticaret merkezleri ile konut alanları ciddi manada Pelitli mahallemizi çarpık yapılaşmadan kurtarıp modern bir görünüme kavuşturdu. Uluslararası havalimanımızın hemen yanındaki bu alanı kentsel dönüşümde örnek teşkil edebilecek bir hüviyete taşıdık. Belediyemizin yeni hizmet binasını da Cumhurbaşkanımızın katılımıyla açıyoruz. Buradan hizmetlerimizi daha verimli, kaliteli ve hızlı bir şekilde yürüteceğiz." diye konuştu.

GÜÇ DEVŞİRMEYE ÇALIŞIYORLAR

AK Parti'nin gücünden ve itibarından güç devşirmeye çalışanların hiçbir şekilde başarıya ulaşamayacağına dikkat çeken Genç, "Bölgemize özel bir muhabbeti olan Cumhurbaşkanımızın Trabzon programında yapacağı açılış kadar; vereceği müjdeleri de heyecanla bekliyoruz. AK Partimizin gücünden, itibarından güç ve itibar devşirmeye çalışanlar, AK Parti'nin gücünü kendi gücü zannedenler ve AK Parti'den rol kapmaya kalkanlar hiçbir şekilde amaçlarına ulaşamayacaklar. Cumhurbaşkanımızın Trabzon ziyaretinin bunun en büyük göstergelerinden biri olacağını düşünüyorum. Bu vesileyle ülkemizin makustalihini değiştiren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, bakanlarımız Cahit Turan, Berat Albayrak, Mustafa Varank ve Süleyman Soylu'ya, milletvekillerimiz Salih Cora, Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu ile bürokratlarımıza şehrimiz için verdikleri emeklerden ve desteklerden dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bütün vatandaşlarımızı da Türkiye'nin olduğu kadar dünyadaki mazlumların, ezilenlerin umudu haline gelen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 25 Ağustos'ta Meydan Parkı'nda yapacağı mitinge davet ediyorum." şeklinde konuştu.

25 Ağu 2019 - 13:07 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Ertan - Hafif raylı sistemle ilgili bir açıklama bekliyoruz,

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Ağustos 13:07