Valilik şoförü kimi dolandırdı?

Trabzon Valiliği’nde şoför olarak çalışan E.B. adlı kişi, insanları iş vaadiyle kandırarak dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Trabzon’da insanları iş vaadiyle kandırarak parasını alan kişinin valilikte şoför olarak çalıştığı ortaya çıktı. İş vaadinde bulunduğu insanları kandırarak parasını alan E.B. adlı şoför hakkında yapılan şikayet üzerine harekete geçen polis, gözaltı yaptı. Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan E.B.’nin uzun süredir bu şekilde dolandırıcılık yaptığı iddia edildi. Tüm uyarılara rağmen dolandırıcılığa devam ettiğini ileri sürülen E.B. hakkında şikayet olduğunu ortaya çıktı. Sorgulanan E.B.’nin kaç kişiyi bu yöntemle dolandırdığı araştırıldı. Yapılan araştırmanın ardından E.B. adliyeye sevk edildi.

25 Oca 2020 - 12:16 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

04

Serdar - O kişi böyle biri değildir bakın görün Allah'ın izniyle aklanicaktir onun ne kadar iyi biri olduğunu merhametli efendi olduğunu herkez tanıyan bilir bi insanın üstüne suç atmak Günahların en büyüğüdür...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Ocak 12:16
03

Ceyhun - Adamın iş akdi feshedildi bir insanıın hayatını bu kadar bitirmek ne kadar kolay peki valilik eski özel kalem müdürü cinsel tacizde bulunurken suç üstü yapılırken ıspatlanırken hatta 5 ay hapis cezası alan biri nasıl olurda iş akdi feshedilmez nasıl olurda çalışmaya devam eder ? O bizim arkadaşımız yüreği pırlanta gibi olan kardeşimizin işine geri döneceğine cani gönülden inanıyoruz bir insanın geleceği bu kadar basit olmamalı...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Ocak 12:16
02

Kemal - Alacak verecek işleriyle iş akdi nasıl fesih edilir anlamış değilim bence iş mahkemesi geri döndürür boşta geçen ayların ücretini de faiziyle geri alır ama valilik adaletsiz bir karar vermiştir..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Ocak 12:16
01

Yorumsuz. - "Tüm uyarılara rağmen dolandırıcılığa devam ettiğini ileri sürülen E.B. hakkında şikayet olduğunu ortaya çıktı."

Birde adamı uyarmışlar dolandırma bir daha diye :))

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Ocak 12:16