Vali Yavuz'dan ilk açıklama

Trabzon Valisi Yücel Yavuz pistten çıkan uçakla ilgili açıklama yaptı

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Ankara-Trabzon seferini yapan Pegasus Havayolları'na ait yolcu uçağının indikten sonra pistte dönüş için manevra yaptığı sırada pissten çıkma olayı meydana geldiğini söyledi.

Konuyla ilgili konuşan Vali Yavuz "Yolcu uçağı indikten sonra manevra sırasında pistten çıkma olayı meydana geliyor. Yolcularımız salimen uçaktan çıkartılıyor. Çok şükür bir sorun olmaksızın yaralımız veya başka bir olumsuz durumumuz yok. Yolcularımızda bir korku hali mevcut. Havalimanı şuan teknik olarak hava trafiğine kapalı. En kısa zamanda da hava ulaşımına açacağız. Şuanda teknik olarak alınması gereken önlemler alındı. Pistte uçuşa sıkıntı olacak bir durum kalmadı. En kısa zamanda hava trafiğine açacağız. Bu kazanın neden kaynaklandığı araştırılıyor. Kriz masası oluşturuldu" dedi.

trabzonda-ucak-pistten-cikti-ek-fotograflar_3918_dhaphoto2.jpg

trabzonda-ucak-pistten-cikti-ek-fotograflar_3918_dhaphoto5_1.jpg

trabzonda-ucak-pistten-cikti-ek-fotograflar_3918_dhaphoto3.jpg

Trabzon'da uçak pistten çıktıTrabzon'da uçak pistten çıktı

14 Oca 2018 - 01:04 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.