Vakfıkebir millet bahçesi ihaleye çıkıyor

TOKİ, Vakfıkebir’e ekmek temalı millet bahçesi yapmak için 10 Eylül’de ihale gerçekleştireceğini açıkladı. Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, ilçeye çok önemli bir yatırım kazandırıldığını belirterek başta Cumhurbaşkanı olmak üzere siyasilere teşekkür etti.

TOKİ, Vakfıkebir’e ekmek temalı millet bahçesi yapmak için 10 Eylül’de ihaleye çıkacak. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından TOKİ aracılığıyla Yalıköy Mahallesi sahilinde yapılacak olan ekmek temalı millet bahçesi projesinin ihalesi 10 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. TOKİ’nin resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, “Trabzon ili Vakfıkebir İlçesi Millet Bahçesi, Millet Bahçesine ait sosyal donatılar inşaatları ve altyapı çalışmalarının ihalesi 10 Eylül 2019 tarihinde yapılacaktır.” denildi.

İLÇEYE HAYIRLI OLSUN

Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, “İlçemize çok önemli bir yatırım daha kazandırıyoruz. Yalıköy Mahallemiz Sahiline yaklaşık olarak 35 bin metrekarelik bir alana, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından yapılacak olan ekmek temalı millet bahçemizin ihalesi 10 Eylül 2019 tarihinde yapılacaktır. İlçemize hayırlı olsun. Bu önemli yatırımın Vakfıkebir’imize gelmesini sağlayan Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'a, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Sayın Muhammet Balta’ya, AK Parti Trabzon Milletvekillerimiz Sayın Adnan Günnar’a, Sayın Bahar Ayvazoğlu’na ve Sayın Salih Cora’ya şahsım ve ilçe halkımız adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Songül MAZLUM

01 Ağu 2019 - 12:19 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.