Üreticilerin kaderi yabancıların elinde...

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Samsun’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Bölgenin en önemli geçim kaynağı fındığın para etmediğini belir...

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Samsun’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Bölgenin en önemli geçim kaynağı fındığın para etmediğini belirten Örs, üreticinin perişan durumda olduğunu söyledi. Örs “TMO mağduriyeti gidermek yerine sessiz kalıyor. İktidar verdiği sözleri unutmuş, benim üreticimin kaderini yabancı firmaların eline bırakmıştır. Bu parti meselesi değil milli bir meseledir.” dedi. İYİ Partili Örs, dün Samsun’da ziyaretlerde bulundu. Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu ile beraber Samsun İl Başkanlığının düzenlediği basın toplantısına katılan Örs, daha sonra İYİ Parti GİK Üyesi Ünzile Yüksel ve partililerle birlikte Salıpazarı Ziraat Odası ve İlçe Esnaf Kefalet Kooperatifi'ni ziyaret etti. ÖRS,

SAMSUN ZİYARETİNDE FINDIK İLE İLGİLİ NE SÖYLEDİ?

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, Samsun’da konuştu. Krizin mutfağa indiğini belirten Örs “Tabiri caizse mutfakta yangın var. Halkımız pahalılıktan şikâyetçi” dedi. Bölgenin en önemli geçim kaynağı fındığın para etmediğini belirten Örs, üreticinin perişan durumda olduğunu söyledi. Örs “TMO mağduriyeti gidermek yerine sessiz kalıyor. İktidar verdiği sözleri unutmuş, benim üreticimin kaderini yabancı firmaların eline bırakmıştır. Bu parti meselesi değil milli bir meseledir. Eskiden bizim fiskobirliğimiz, tütün fabrikalarımız vardı. Şimdi hiç biri yok. Her şey de dışarı bağımlı hale geldik. Samanı bile ithal ediyoruz. Buna dur demeliyiz. Biz çözüm noktasında milletimizin menfaati için elimizi taşın altına koymaya hazırız." dedi.

Filiz YILDIRIM

13 Eki 2018 - 11:45 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.