Türkiye’nin en nezih suyunu içiyoruz

RizeAndon İçme Suyu Arıtma Tesisleri'ni gezen Başkan Metin ve beraberindeki heyet ilk olarak Yedek İsale içme suyu (500 mm çapında çelik boru) bağlant...

RizeAndon İçme Suyu Arıtma Tesisleri'ni gezen Başkan Metin ve beraberindeki heyet ilk olarak Yedek İsale içme suyu (500 mm çapında çelik boru) bağlantı noktasını yerinde inceledi. Metin, “Rizeli hemşehrilerimiz Türkiye’nin kurumsal anlamda en nezih suyunu içiyor.” dedi. Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Isırlık mevkiinde ve Andon İçme suyu Arıtma tesislerinde incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Beraberindeki heyetle birlikte Tabiat Parkı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Metin daha sonra Rize Andon İçme suyu Arıtma tesislerinde yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

PROJE TAMAMLANDIĞINDA BİRÇOK ENDEMİK BİTKİ TÜRÜ BİR ARAAD GÖRÜLEBİLECEK

Rize Belediye Başkanımız Rahmi Metin, Isırlık mevkiinde yapılan çalışmaları Teknik Başkan Yardımcıları, Milli Parklar Bölge Müdür Yardımcısı Cüneyt Aloğlu ve Rize Şube Müdürü Miktat Özyanık ve Birim amirleri ile inceledi. Proje tamamlandığında ziyaretçiler dünyada eşi benzeri olmayan birçok endemik bitki türünü ve bölgedeki tüm bitki türlerini görebilecek.

Başkan Metin, “Rize’ye Hizmet yolunda halkımız için yapılan Isırlık Projesi Botanik bahçesi, kamelyalı bölümler sosyal tesisleri ile bir bütünlük arz etmeye başlayınca Rizeli hemşehrilerimize sunulmuş olacak. Bu anlamda Isırlıktan başladık buradan Andon’a geçeceğiz bu inceleme çalışmalarına devam edeceğiz” dedi. Başkan Metin ve beraberindeki heyet Tabiat parkı su ve Kanalizasyon çalışmalarını da ilgili birim müdüründen dinledikten sonra yapımı devam eden Mescidi gezerek Andon’a doğru hareket etti.

RİZE, TÜRKİYE’NİN EN NEZİH SUYUNU İÇİYOR

Başkan Metin, Rize Andon İçme suyu Arıtma tesislerini beraberinde Başkan Yardımcısı Aydın Bilsel ve Birim Müdürleri ile ziyaret etti. Rize İçme Suyu Arıtma Tesisini gezen Başkan Metin ve beraberindeki heyet ilk olarak Yedek İsale içme suyu (500mm çapında çelik boru) bağlantı noktasını yerinde inceledi. Hızlı kum filtresi havuzları, Aktüatörlü motorla çalışan kanal kapakları hakkında tesis Müdür’ünden bilgi aldı.

SUYUMUZ HER GÜN İNCELENİYOR

Rize Belediye Başkanı ve aynı zamanda Andon Su Birliği Başkanı Rahmi Metin, “Türkiye’nin kurumsal anlamda en nezih suyunu içiyor Rizeli hemşehrilerimiz. Yalnız yıllar geçtikçe de deforme olan su boruları deformeden ve çok katlı binaların artması ve tazyik ten dolayı arızalarımız oluyor. Bunlarla ilgili İlbank’tan yeni bir proje çalışması ile eskimiş olan borularımızın değişimini tamamlayacağız. Yeni isale İçme suyu hattımızı bağlantı noktasını da inceledik. Gördük ki suyumuz nizami olarak her gün inceleniyor ve Rizeli hemşehrilerimiz çok sağlıklı bir su içiyor” dedi.

08 May 2019 - 12:06 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.