"Türkiye ilk defa duyacak"

Bakan Süleyman Soylu: Dağlara annelerin mektuplarını ve hazırlanan broşürleri atıyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu PKK’nın kandırarak dağa çıkartt...

Bakan Süleyman Soylu: Dağlara annelerin mektuplarını ve hazırlanan broşürleri atıyoruz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu PKK’nın kandırarak dağa çıkarttığı terör örgütü üyelerine yönelik yürütülen faaliyetlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Süleyman Soylu, "Kamuoyu bunu belki de ilk defa duyacak. Dağlara mektuplar ve broşürler atıyoruz. Anneden mektuplar atıyoruz." ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütü PKK'ya yöneli olarak yürütülen operasyonlarla ilgili önemli bir açıklama yaptı. Bakan Soylu, "Kamuoyu bunu belki de ilk defa duyacak. Dağlara mektuplar ve broşürler atıyoruz. Anneden mektuplar atıyoruz." ifadelerini kullandı.

İşte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu satır başları:

"Kamuoyu bunu belki de ilk defa duyacak. Dağlara mektuplar ve broşürler atıyoruz. Anneden mektuplar atıyoruz.

"BÜYÜK BİR ÖNEMİ VAR"

Terör örgütünün psikolojisinin tamamen dağıldığını. Bunun da ülkenin selameti açısından büyük bir önemi olduğunu ifade etmek isterim.

"HEPSİ BİLİMSEL OLARAK..."

Birçok yöntemimiz var ben sadece bir iki yöntemi paylaşmak istedim. Bunların hepsi bilimsel olarak yürüttüğümüz faaliyetler."

11 Ara 2019 - 12:11 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.