Turizmde motivasyon istedi

TRABZON Valisi Yücel Yavuz, çeşitli kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşu yöneticileriyle turizm sektörüyle ilgili toplantı­ yaptı. Vali Yavuz, "Turizm sektöründe hizmet sunan tüm birimler artık büyük bir motivasyon içerisinde olmalı" dedi.

TRABZON Valisi Yücel Yavuz, turizm sektöründe hizmet sunan tüm birimlerin büyük bir motivasyon içerisinde olması gerektiğini söyledi. Vali Yavuz, valilik toplantı salonunda, çeşitli kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşu yöneticileriyle turizm sektörüyle ilgili yaptığı toplantıda, yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Kentte turizmin neredeyse her sektörü ilgilendirdiğini vurgulayan Yavuz, her kurumun çok iyi bir çalışma içerisinde olduğunu, her geçen gün de bu ivmenin arttığını söyledi. Vali Yavuz, şöyle devam etti: "Özellikle dışarıdan gelecek misafirler konusunda gayret sürdürülüyor ama şöyle bir hadisenin de ortaya konulmasını hepimiz kabul ettik. Turizm sektöründe hizmet sunan tüm birimler artık büyük bir motivasyon içerisinde olmalıdır. Yani en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmalı ve buraya gelen misafir dönüşte 'seneye buraya geleceğim, arkadaşlarıma da söyleyeceğim' moduna girerek dönmeli. Bunu sağlamak için de yol ve yöntemler izlensin istiyoruz."

Sektörde hizmet veren en iyi firmalara teşvik anlamında ödüllendirmelerin yapılabileceğine değinen Yavuz, "En basitinden dışarıdan gelen ve dil bilmeyen yabancı misafirlerimiz 3 günlük bir programda nelerle karşılaşır? kimlerle muhattap olabilir? bunları göz önüne getirerek olabilecek sorunlar ve bunları nasıl aşabiliriz? Bütün bunları yaparken de bunu en iyi yapanları nasıl belirleriz, teşvik anlamında nasıl ödüllendiririz bunu çalışalım istedik." diye konuştu.

Toplantı, konuşmaların ardından turizm sektöründe yapılabilecek çalışmaların görüşülmesiyle devam etti.

09 May 2017 - 11:22 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.