Trabzonsporlu avukattan suç duyurusu

Trabzonsporlu Spor HukukçusuAvukatDursun Küçük önceki akşam TT Arena’da oynanan Galatasaray-Trabzonspor mücadelesi ile ilgili suç duyurusunda bulundu....

Trabzonsporlu Spor HukukçusuAvukatDursun Küçük önceki akşam TT Arena’da oynanan Galatasaray-Trabzonspor mücadelesi ile ilgili suç duyurusunda bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunan Avukat Dursun Küçük mücadelenin hakemi Ümit Öztürk, Bülent Yıldırım ve Yuto Nagatomo için soruşturma başlatılmasını talep etti.

Trabzonsporlu avukatlar, hakem Ümit Öztürk ve Galatasaray futbolcusu Nagatomo ile ilgili mahkemeye şikayette bulundu! Galatasaray - Trabzonspor maçının 42. dakikasında Yuto Nagatomo, hakem Ümit Öztürk'ün faul düdüğünün çalmasının ardından karara tepki gösterdi. Nagatomo'nun da 'F.ck off' dediğini ancak kırmızı kart görmediği iddia edildi. Yaşanan gelişmenin ardından; Trabzonsporlu avukatlar, hakem Ümit Öztürk ve Galatasaray futbolcusu Nagatomo ile ilgili mahkemeye şikayette bulundu! Trabzonsporlu Spor Hukukçusu Avukat Dursun Küçük önceki akşam TT Arena’da oynanan Galatasaray-Trabzonspor mücadelesi ile ilgili suç duyurusunda bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunan Avukat Dursun Küçük mücadelenin hakemi Ümit Öztürk, Bülent Yıldırım ve Yuto Nagatomo için soruşturma başlatılmasını talep etti. Görevi kötüye kullanma ve 6222 sayılı yasaya muhalefet kamu görevlisine hakaret suçlamaları ile 3 ismi mahkemeye veren Avukat Küçük “Ben kamu adına üstüme düşeni yaptım. Futbol müsabakalarında futbolcuların kamu görevlisi hakeme söyledikleri ‘F..ck off’ suç mu ifade özgürlüğü mü? Keza bunu duyan, gören hakemin kart vermemesi görevi kötüye kullanma mı? Gerisi Cumhuriyet Savcılarının, mahkemenin işi” ifadelerini kullandı.

12 Şub 2019 - 12:08 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

04

mertgün - helal sana kardeşim eger imza gerekiyorsa bizlerde gelip altına imzalarımızı atarız..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Şubat 12:08
03

yılmazşişik - yanındayız avukatım ne gerekiyorsa yap bizde üzerimize düşeni yapalım yetti gayrı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Şubat 12:08
02

yılmazşişik - helal olsun sana avukatım yanındayız gereğini yap

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Şubat 12:08