Trabzonspor’a Akşener darbesi

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Trabzonspor’un başarısına darbe indirdi.

Trabzonspor’a Akşener darbesi
Trabzonspor’a Akşener darbesi
Haber albümü için resme tıklayın

BAKAN ALBAYRAK’I VURMAK ADINA TRABZONSPOR’U VURDU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Fenerbahçelilerin “Trabzonspor’a yardım ediliyor” şeklindeki yalanlarını oy uğruna siyasi malzeme yaptı. Bursa’da bir vatandaş üzerinden yapılan kurgu, gerçekmiş gibi Türkiye gündemine getirildi. Trabzonspor üzerinden Berat Albayrak’ı vurmak isteyen Akşener, Trabzonspor’a ağır darbe indirdi.

AKŞENER’İN ÇIKIŞI YENİ BİR OPERASYON OLARAK GÖRÜLDÜ

Akşener, “Fenerbahçe tribünlerinden yükselen sesleri duyuyorsunuz. Ekonomiden anlamayan ekonomi bakanı damat bey, bakanlıktaki başarısızlığıyla gündeme gelmekten yorulmuş olacak ki, bu aralar futbolu karıştırmakla meşgul. Bırakın takımlarımız adil şartlarda mücadele etsin. Damadını taraftarın yakasından düşür.” sözleriyle Trabzonspor’un başarısına ağır darbe indirdi.

KORAY AYDIN DESTEK VERDİ. ÖRS KAYIP, BIYIK REDDETTİ

İYİ Parti’nin ikinci adamı olarak bilinen Koray Aydın da ‘Bursa uydurması’ üzerinden Akşener’e destek verdi. Fenerbahçe taraftarından oy kapmak için Anadolu’nun vicdanını kanatan Akşener’in çıkışı operasyon olarak yorumlandı. Milletvekili Hüseyin Örs, telefonlarını kapatırken, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Akşener’e katılmadığını söyledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sanki Fenerbahçe adalet istiyormuş gibi bir konuşma yaparak Trabzon’a hedefine koydu. Oy için sarf ettiği söylemler tüm kesimler tarafından tepki aldı.

KAŞKOL TAKIP GELİNİMİZ OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Fenerbahçelilerin "Trabzonspor'a yardım edildiği" şeklinde sözlerini siyasi malzeme yaptı.

Akşener, Bakan Albayrak'ı eleştirip oy peşine düştü. Şike sürecinde sessiz kalıp, Trabzon’un adil yarış istemediğini ima edip, “Bırakın takımlar adil şartlarda mücadele etsin” dedi.

MERAL AKŞENER ALİ KOÇ’A DESTEK VERİYOR MU?

Ali Koç’un avukatlığını üstelen Meral Akşener şunları söyledi. “Fenerbahçe tribünlerinden yükselen sesleri duyuyorsunuz. Ben başkanların kendi aralarındaki rekabetle ilgili değilim. Siyasetçilerin bu tartışmalara dahil olmaması gerektiğini düşünüyorum. Siyasetin spora karıştığı ülkelerde sporun ileri gidemediğini biliyorum. Ancak damat bey bakanlıktaki başarısızlığıyla gündeme gelmekten yorulmuş olacak ki bu aralar anlamadığı başka bir alanı, futbolu karıştırmakla meşgul. Yahu arkadaş bırakın insanlarımız istedikleri kulübe gönül versin, cahilce ettiğiniz her söz insanlarımızı rahatsız ediyor. Gereksiz tartışmalara sebep oluyorsunuz. Trabzonspor da bizim Fenerbahçe de bizim. Sayın Erdoğan damat bey üzerine vazife olmayan her işe karışıp ortalığı karıştırıyor. Bursa’da AK Parti’ye oy vermiş Trabzonsporlu bir kardeşim geldi. ‘Sporu siyaset katıyorlar. Takımını alını teriyle kazandığı başarını tartışma sebebi oluyorlar, çeksinler ellerini’ aynen böyle dedi. Gel Bursa’da konuştuğun Fenerbahçeli kardeşlerimin sesine kulak ver. Damadını artık taraftarın yakasından düşür. Yoksa o tribünler sana öyle bir ders verir ki şaşar kalırsın.

BAŞKAN BIYIK, AKŞENER’E KATILMADI

İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, partisinin genel başkanı Meral Akşener’in sözlerine katılmadığını söyledi. Spora siyasetin el atması durumunda Trabzonspor’un şampiyonluk adayı olamayacağını kaydeden Bıyık, “Genel Başkanımızın yaptığı açıklamanın aslında Trabzonluları incitecek bir tarafı olmamakla birlikte siyasetin spora müdahil olduğu noktadaki söylemine katılmıyorum. Bu sene spora siyaset el atmamıştır. Spora siyaset el atmadığı için Trabzonspor organik bir biçimde şampiyonluk yolunda ilerlemektedir. Eğer spora siyaset el atmış olsaydı zaten Fenerbahçe ya da Galatasaray birinci olurdu. Onlar el atamadıkları için rahatsızlıklarını dile getiriyorlar. Trabzonspor Allah’ın izniyle şampiyon olacaktır. Bu fikirlere katılmıyorum bu benim şahsi düşüncem.” dedi.

18 Şub 2020 - 15:38 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

05

Özkan Maraşlıoğlu - Koray Aydın madem size bunu vatandaş söyledi, Trabzonsporun 2010-2011 de kupadı gasp edilirken Ülke, hatta ulusal gutbol arenası sallandı, sen madem adamdın, o zaman nerdeydin? diye sormazlarmı adama?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Şubat 15:38
04

Zarhali D. - ts şampiyonluk kulvarına adım atınca bu tip soysuzlar dile gelip, ağızlarda tat, tuz bırakmıyorlar. bu kez daha bileylenmiş, daha da şerbetliyiz ama. kemençe çekiyoruz cem-i cümlesine...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Şubat 15:38
03

Yasin - Fetide işin işine girdiyse feneri şampuan yapmak için elinden geleni yaparlar bunlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Şubat 15:38
01

yunus ozen - ali koc da sende bu memleketi kariştirmak icin programlanmis iki proje adamisiniz koray aydinida nasil tehditle partine aldigini biliyoruz kusura bakmayin ama trabzonsporu eleştirmek sizin gibi satilmislara kalmadi once aynaya bakin sonra trabzonsporu ve onun destekcilerini elestirin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Şubat 15:38