Trabzonspor'da Okay, Yusuf ve Abdülkadir'e vize yok!

Avrupa'nın devleri Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür için Trabzonspor’un kapısını çaldı. Bu isimlerin en az bir yıl daha takımda kalmasını planlayan Başkan Ahmet Ağaoğlu, 3 yıldızını da kesinlikle satmayacağını açıkladı!

Sezonun tamamlanmasının ardından Trabzonsporlu yıldızlara teklif yağıyor... Avrupa’nın dev kulüpleri, Bordo- Mavililer’in genç futbolcuları Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür için vakit kaybetmeden Fırtına’nın kapısını çaldı. Ancak Başkan Ahmet Ağaoğlu, gelen teklifleri düşünmeden reddetti. Bu isimlerin en az bir yıl daha takımda kalmasını planlayan Karadeniz ekibinin 1 numarası, 3 yıldızını da kesinlikle satmayacağını açıkladı.

Söz verdiler

Okay, Yusuf ve Abdülkadir’le bire bir olarak görüşen Ağaoğlu, bu kararını oyuncularına da iletti. Yıldız isimler de Trabzonspor’un menfaatleri doğrultusunda, en doğru zamanda takımdan ayrılacaklarının sözünü verdi. Bordo-Mavililer’in patronu, oyuncuların bu tavrından oldukça memnun kaldı.

23 May 2018 - 13:53 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.