İntihara kalkıştı

Trabzon’un Toklu Mahallesi’nde sahil yolunda bulunan parka inen Önder B. adlı kişi, pompalı tüfeği ile intihar girişiminde bulundu.

Tüfeği boğazına dayayan Önder B., olay yerine gelen müzakereci polisler tarafından ikna edilmeye çalışıldı. Tüm çabalara rağmen ikna olmayan Önder B.’nin dalgınlığından yararlanan bir polis, genç adamın üzerine atlayarak etkisiz hâle getirdi. Şizofren hastası olduğu ileri sürülen Önder B., hastaneye kaldırıldı.

Trabzon'da bir kişi pompalı tüfek ile intihar girişiminde bulundu. Trabzon'un Ortahisar İlçesi Toklu mahallesinde sahil yolundaki parka inen Önder B. isimli bir kişi pompalığı tüfeği ile intihar girişiminde bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Tüfeği boğazına dayayan Önder B. olay yerine gelen müzakereci polisler tarafından ikna edilmeye çalışıldı. Tüm çabalara rağmen ikna olmayan Önder B.’nin dalgınlığından yararlanan bir polis, genç adamın üzerine atlayarak etkisiz hale getirildi. Şizofren hastası olduğu ileri sürülen Önder B., hastaneye kaldırıldı. Önder B.'nin 10 yıldır tedavi gördüğü ve borçları nedeniyle intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Enis YILDIRIM

25 Oca 2019 - 11:40 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.