Trabzon’da ilke imza attılar

Atatürk Ortaokulu, gerçekleştirecekleri tarihi müze açılışına halkı davet etti.

Trabzon’da ilke imza attılar
Trabzon’da ilke imza attılar
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinin Atatürk Ortaokulu öğrencileri, Fen Bilimleri Öğretmeni Erdinç Memiş öncülüğünde anlamlı bir projeye imza attılar.

Oluşturdukları tarih müzesi ile geçmiş ile günümüzü birbirine bağlayan, içerisinde tarihi değeri olan objelerin tanıtıldığı ve sergiyi ziyaret edenlerin milli kültür ile tarih bilgisini artıran, kültürel mirasın tanıtılmasını ve yaşatılmasını sağlayan bir eğitim müzesi oluşturuldu. Öğrenciler ayrıca tarihi karakterleri canlandıran bir tiyatro gösterisi de hazırladılar. 2 Mayıs 2019 tarihinde açılışı yapılacak ve hazırlanan gösteri sergilenecek. Atatürk Ortaokulu öğretmenleri tüm hemşehrilerini 2 Mayıs saat 13.00'da yapacakları açılışa davet ettiler.

23 Nis 2019 - 14:48 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.