Trabzon’da beklenen seçim yapılıyor

Trabzon Ortahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin genel kurulu saat  10.00’da Uzunkum otelde başladı

Trabzon Ortahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 2. Genel Trabzon Ortahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 2. Genel Kurulu Besirli Mahallesi'ndeki Uzunkum Otel'de gerçekleştiriliyor. Serkan Selim ile Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta Trabzon Ortahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlığı için yarışıyor. Seçimli genel kurul için yoğun güvenlik önlemleri alan polis otel ve çevresinde kuş uçurtmazken genel kurula katılacak üyelerin üzerinde herhangi bir suç aleti olabileceği şüphesiyle aramalarını gerçekleştiriyor. Üyelerin aranmasının yanı sıra genel kurulun yapılacağı salonda da aramalarını sürdüren Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimler burada aramalarını bitirmelerinin ardından üyeleri salona alacaklar.

Üyelerin imza attığı sırada kooperatifin eski başkanı Turan Altuntaş ve başkan adayı Serkan Selim ile diğer başkan adayı Ömer Hakan Usta arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesine Trabzon Il Emniyet Müdürlüğüne bağlı çevik kuvvet polisleri engel olurken taraflar olay yerinden uzaklaştırıldı.

Gültekin Sadıkoğlu

21 Eki 2018 - 10:29 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.