Trabzon üniversitesi ilk kez toplandı

KTÜ ayrıştırılarak oluşturulan Trabzon Üniversitesi ilk Senato ve Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Trabzon’un yıllardır beklediği ikinci devlet üniversitesinin kurulum süreci işlemeye başladı.

Karadeniz Teknik Üniversitesinden (KTÜ) ayrıştırılarak oluşturulan Trabzon Üniversitesi ilk Senato ve Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Trabzon’a müjde olarak sunulan ikinci devlet üniversitesinin kurulum süreci işlemeye başladı. KTÜ’den ayrıştırılarak oluşturulan Trabzon Üniversitesi ilk Senato ve Yönetim Kurulu toplantısını Fatih Eğitim Fakültesi Dekanlık binasında KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal Başkanlığında 1 Haziran’da gerçekleştirdi. Rektörün başkanlığında toplanan senato ve yönetim kurulu toplantısında üniversitenin bütününü ilgilendiren birimleri ile ilgili kararlar konuşuldu. Karadeniz Teknik Üniversitesinden ayrıştırılarak oluşturulan Trabzon Üniversitesi rektörlüğüne geçici olarak KTÜ rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal atanmıştı. Baykal, yeni rektör atanıncaya kadar KTÜ’nün yanı sıra Trabzon Üniversitesi rektörlüğüne de vekâlet edecek. Öte yandan YÖK de Trabzon Üniversitesine rektör adayı olacak kişiler için başvurular bugün 6 Haziran’da son buluyor. Filiz YILDIRIM

06 Haz 2018 - 11:00 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

Şaka gibi - Sitedeki apartmanları bölüp "yeni site kurduk" diye lanse etmek gerçekten çok akıllıca.

Bir de haberde "Trabzon’un yıllardır beklediği ikinci devlet üniversitesi" demişsiniz.

Sitcom tadında bir ülkeyiz gerçekten.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Haziran 11:00
01

Futbol Cahili - doğu ve bati olarak böldüler daha çok. tekni̇k olarak söylemde bulunan mi̇lletveki̇li̇ durumdan bi̇haber. i̇i̇bf ve edebi̇yat ktü de kaldi da ondan. i̇yi̇ ki̇ kuzey ve güney olarak bölmedi̇ler :))))

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Haziran 11:00