Trabzon'da yeni projeye başlandı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, şehrin merkezi olan Meydan bölge...

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, şehrin merkezi olan Meydan bölgesinde Atatürk Alanı ile 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’na kurduğu iki ayrı kablosuz bağlantı noktasıyla (Wi-Fi) ücretsiz internet hizmeti vermeye başladı. Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından uygulamaya konulan proje ile Trabzon halkı 7 gün 24 saat ücretsiz internet hizmetinden yararlanabilecek.

ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada “Büyükşehir Belediyesi olarak kent yaşamını kolaylaştırmaya yönelik teknolojik adımlar atmaya önem veriyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda halkımızın ücretsiz, hızlı ve güvenli internet bağlantısı ile tüm dünyadaki gelişmelere anında ulaşabilmelerini amaçlıyoruz. Bu kapsamda öncelikle Atatürk Alanı ile 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’na kurduğumuz kablosuz bağlantı noktalarıyla, ücretsiz internet hizmeti vermeye başladık. Uygulama kapsamında Meydan’ın tamamına Wi-Fi hizmeti verilecek olup, aynı anda 600 kişiye kadar bağlantı imkanı sağlanacaktır. Ayrıca her kabinde birer adet engelli şarj ünitesi ve USB şarj ünitesi bulunmaktadır. Trabzon halkını ücretsiz internete kavuşturmayı hedefleyen projemizin kapsamının genişletilmesi için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadeleri kullanıldı.

13 Kas 2019 - 12:57 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.