Trabzon'da "Yaşam Tüneli" projesi hayata geçti

Trabzon'da, "Yaşam için kısa bir mola" sloganıyla başlatılan trafik projesi kapsamında Vakfıkebir ilçesinde "Yaşam Tüneli" kuruldu.

İçişleri Bakanlığı tarafından "yaşam için kısa bir mola" sloganıyla başlatılan ve trafik kazalarını önleme planı çerçevesinde 100 günlük eylem planında, trafik kazalarını en alt seviyeye indirmek, sürücüleri bilinçlendirmek ve kural ihlallerini en aza indirmek amacıyla yürütülen "Yaşam Tüneli" projesinin Vakfıkebir ilçesi Kirazlık mevkisinde bulunan uygulama ve denetleme noktasında uygulamaya başlandığı bildirildi.

Kurulan yaşam tünelinde özellikle trafik ihlali yapan sürücülere izletilen eğitim filmleri ile trafikte karşılaşacakları riskleri göstermek, emniyet kemeri takma, cep telefonu ile ilgilenmeme, hız yapmamanın önemi ile trafik kuralları bilinci görsellerle anlatılıyor.

Ortahisar Belediyesi katkılarıyla kurulan ve afişlerin Büyükşehir Belediye tarafından bastırıldığı yaşam tünelinde sürücülere verilen eğitimler 15 Kasım'a kadar devam edeceği bildirildi.

22 Eyl 2018 - 12:17 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.