Trabzon'da trafik kazası: 3 yaşındaki çocuk öldü

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon'un Akçaabat ilçesi Yaylacık Mahallesi Düzköy kavşağından dönmeye çalışan araca transit yoldan geçen iki araç çarptı. Kazada 3 yaşındaki E.B hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Yaralılar yakın hastanelere kaldırılırken, polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

05 Eki 2017 - 14:44 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

ismail cevik - Allah rahmet etsin kaderin onune gecilmez ama bu canin sorumlulari kimler bizim trazonda olan kazalar belkide istanbul trfiginde bukadar olmuyorduz bu nebicim bir trafik araba surme genclerde hic saygi yok asiri hattinden fazla asiri hiz makas hatali sollama iste boyel bebelerin masum kisilerin hayatlarina mal oluyor yaziklar olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Ekim 14:44