Trabzon bu değil!

Çalımbay: Keşke Trabzon’a Milli arada gelmiş olsaydım

Trabzonspor'un teknik patronu Rıza Çalımbay maç sonu açıklamalarda bulundu. Çalımbay “Oyun olarak memnun değiliz. Biz sadece iki günlük antreman ile sahaya çıktık. bazı oyuncuların durumunu gördük. Taktik çalışma şansı bulamadık. Ancak ilk başta Burak golü atsa durum farklı olabilirdi. Ancak 10 kişi kalınca hamle yapma şansımız fazla kalmadı. Maçın ikinci yarısında eksik olmamıza rağmen daha iyi oynadık. Ancak yine de kaybettik. Takımın üzerinde bir gerginlik var. Gerçek Trabzon bu değil. Geçmişten gelen sonuçların etkisi ile bir çok oyuncu kapasitesinin altında oynamasına neden oluyor. Bunu atmamız gerekiyor. Eğer devre arası ya da Milli maç arasında gelsek, belki de daha farklı bir tablo olabilirdi. Şimdi önümüzde kupa maçı var. Takımı burada daha iyi görüp, ardından G.Saray maçına hazırlanacağız. Bu noktadan artık çıkmamız gerekiyor. " dedi.

21 Eki 2017 - 22:03 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

TEMEL DOGRU - sayin riza kardesim sen kisisel olarak iyi bir insansin yanliz ts un icinde bilmedigin nedenlerden dolayi cesitli oyunlar var.kendine yazik etip daha fazla yipranmadan takimi birak git derim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ekim 22:03
01

murat - olcay, volkan şen, burak yilmaz, sosa. yanalin biraktiği yerden devam. bu 4 i̇si̇m gönderi̇lmeden başari i̇mkansiz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ekim 22:03