Trabzon bayramlaştı

RAMAZAN Bayramı dolayısıyla ilk bayramlaşma programı Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Meydan Parkı’ndaki eski belediye binası önünde halkın ve protokolün katılımıyla gerçekleşti. AK Parti MHP’nin de katılımıyla Meydan Parkı’nda, CHP ve İYİ Parti ise il binalarında bayramlaşma programı düzenledi.

Törene Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon milletvekilleri Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Salih Cora, Eski Milletvekilleri Asım Akyan ve Süleyman Latif Yunusoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Eski Trabzon Belediye Başkanı Hasan Melek, Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, siyasi partiler, ilçe belediye başkanları ve belediye meclis üyeleri, kamu kurumları ve STK’ların temsilcileri, askeri ve mülki erkân ile iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda isim hazır bulundu. Trabzon halkının yoğun katılım sağladığı bayramlaşma töreni izdihama varan kalabalıkla gerçekleşti.

17 Haz 2018 - 11:48 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.