Trabzon Barosu gururlandırdı

TÜRKİYE Barolar Birliği Avukat Stajyerleri Türkiye Kurgusal Duruşma Yarışması sonuçları belli oldu. Buna göre Trabzon Barosu, Türkiye 2.si oldu. Yarışmada Trabzon Barosunu stajer avukatlar Senem Çağla Çalımlı, Ertuğrul Calap ve Hürtan Ocak temsil etti.

Türkiye Barolar Birliği Avukat Stajyerleri Türkiye Kurgusal Duruşma yarışması sonuçları belli oldu. Trabzon Barosu, Türkiye 2. si oldu. Yarışmada Trabzon Barosu'nu stajer avukatlar Senem Çağla Çalımlı, Ertuğrul Calap ve Hürtan Ocak temsil etti.Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi tarafından avukat stajyerleri arasında düzenlenen 2018 yılı Türkiye Kurgusal Duruşma Yarışması'nın ilk aşaması olan Bölge Elemeleri, 48 baronun katılımıyla 05-06 Mayıs 2018 tarihlerinde, sekiz coğrafi bölgede eş zamanlı olarak gerçekleştirilmiş, TBB Avukat Stajyerleri Türkiye Kurgusal Duruşma Yarışması’nda bölge birinciliğini Trabzon Barosu almıştı. Doğu Karadeniz Bölgesi birincisi olan Trabzon Barosu Türkiye 2. si oldu. 15-16 Eylül 2018 tarihinde Türkiye Barolar Birliğince beşincisi düzenlenen Stajyer Avukatlar Kurgusal Duruşma Yarışması'nda İzmir, Tekirdağ, Kastamonu, Trabzon, Eskişehir, Diyarbakır, Adana ve Kars Baroları yarıştı. Çeyrek Finalde İzmir, Yarı finalde Adana Barosu'nu eleyen Trabzon Barosu, finalde Kastamonu Barosu ile kıyasıya yarıştı. Yarışı çok az farkla kaybeden Trabzon Barosu, Ankara'dan ikincilik kupasını alarak ayrıldı.Trabzon Barosu Başkanı Avukat Sibel Suiçmez “Türkiye birinciliğini 2 puan farkla kaybettik ve Türkiye 2.si olduk. Bu stajerlerimiz için Trabzon Barosu için çok büyük bir başarıdır. Trabzon Barosu olarak meslek içi eğitime çok önem verdik. Staj kurulumuza çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Filiz YILDIRIM

19 Eyl 2018 - 11:47 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.