Trabzon aralıksız huzur operasyonları devam ediyor

İçişleri Bakanlığının 81 il Emniyet Müdürlüklerini göndermiş olduğu talimat ile birlikte Türkiye genelinde ‘Huzur Operasyonu’ düzenlendi. Edinilen b...

İçişleri Bakanlığının 81 il Emniyet Müdürlüklerini göndermiş olduğu talimat ile birlikte Türkiye genelinde ‘Huzur Operasyonu’ düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre; Bu kapsamda Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü, dün yapmış olduğu uygulamalarda kent genelinde Okul servis araçları ve şoförlerin okul çevresinde okulla ilişkisi bulunmayan şüpheli şahısların denetimi ile tüm okulların yakınındaki park ve bahçeler metruk binalar alkol ve tütün mamülleri satışı yapan yerler iddia ve ganyan bayileri kahvehaneler, internet oyun salonlarına yönelik uygulama gerçekleştirdi.

Bu uygulamalara 13 ekip ve 34 personel katılırken, 66 okul çevresi, 323 şahıs, 11 internet kafe salonu, 22 PlayStation salonu, 5 kahvehane, 4 iddia bayi, 6 içkili yer, 14 kafe restoran, 4 park bahçe, 45 okul servis aracı denetlendi. Bu denetlemelerde 3 servis aracına idari para cezası uygulandı.

22 Kas 2017 - 12:32 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.