Topkara adaylığını açıkladı

Genel Merkezin Şalpazarı’nda aday göstermediği Murat Topkara, liste hazırlıyor

AK Parti Genel Merkezinin aday göstermediği Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara, “İlçe kongresinde adayım.” dedi. 21 Ekim’deki kongrede aday gösterilmeyen AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara, başta yönetim kurulu üyesi arkadaşları olmak üzere, partililer ve çok sayıda vatandaşın yoğun baskısı sonucu, Şalpazarı İlçe Kongresi’nde İlçe Başkanlığına aday olacağını açıkladı. Murat Topkara‘nın İlçe Başkanlığı döneminde Cumhurbaşkanlığı seçimleri, 7 Haziran, 1 Kasım Milletvekili Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi Referandumu Seçimlerinde büyük başarılar elde etmesine karşılık haksızlığa uğradığını düşünen partililer ve vatandaşlar bir süreden beri Topkara‘ya “Kongrede aday ol.” baskısı yapıyordu.

Baskılara dayanamayan AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara, yönetim kurulu üyesi arkadaşları ile yaptığı istişareler sonucunda, “Şalpazarı’nda 3 yıldır partimizin ve milletimizin emrinde olduk. Halkımızla çok iyi ilişkiler kurduk. Kimseye tepeden bakmadık. İlçemize birçok alanda hayal bile edilemeyen hizmetlerin gelmesi için Sayın İçişleri Bakanı’mız Süleyman Soylu’nun desteği ile sağlam adımlar attık. Partimizin oylarını yüzde 73’lere çıkardık. Şalpazarı bizi, biz Şalpazarı’nı çok sevdik. Kısaca Şalpazarı’yla özdeşleştik. Bu güzel ortamın devam etmesini isteyen çok sayıda insanımızın yakarışlarına kayıtsız kalamazdım. Bu yüzden partimizin 21 Ekim 2017 tarihinde yapılacak olan 5. Olağan Kongresi’nde İlçe Başkanlığına aday olacağım.” diyerek adaylığını açıkladı.

Aydın GELLECİ

04 Eki 2017 - 12:07 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.