Tonya AK Parti'de ilk aday Aygün

AK Parti’de kongre çalışmaları start alırken, Tonya’da 3 dönem kuralına takılan ve aday olmayacak olan mevcut İlçe Başkanı Mehmet Yakupoğlu’nun yerine...

AK Parti’de kongre çalışmaları start alırken, Tonya’da 3 dönem kuralına takılan ve aday olmayacak olan mevcut İlçe Başkanı Mehmet Yakupoğlu’nun yerine ilk aday AK Parti Tonya Halkla İlişkilerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Salih Aygün oldu.

Yazılı bir açıklama ile adaylığını açıklayan Aygün ‘’Kurulduğu günden bu yana gönülden destek verdiğim AK Parti’ye bundan sonra daha farklı bir kulvarda hizmet etmek amacıyla yapılacak olan Kongrede aday olduğumu açıklamaktan mutluluk duyuyorum. Mevcut yönetimde gerek il yönetimimiz gerek ilçe başkanımızın teveccühü ile görev aldım. Mevcut yönetimde başta il başkanımız sayın Haydar Revi beyden ve ilçe başkanımız sayın Mehmet Yakupoğlu başkanlarımdan farklı tecrübeler öğrenmiş oldum. Bugüne kadar AK Parti’de samimiyetle hizmet eden bütün dava arkadaşlarımı kucaklayarak bayrağı daha da ileri taşıma gayreti içinde olacağım. İstişaresiz hiçbir iş yapmayacağım. Yüzüm hep halka ve teşkilata dönük olacak. Özellikle Fethullahçı terör örgütü ile mücadeleyi kendime görev bilerek hareket edeceğim. AK Parti’nin genç ve dinamik yüzü Tonya’nın evladı Milletvekillimiz Salih Cora ve göreve geldiğinden bu yana gayret ve samimiyetiyle çalışan Belediye Başkanı Osman Beşel’in bundan önceki süreçte gösterdikleri desteği bundan sonra da esirgemeyeceklerine olan inancım tamdır. Yaptığım görüşme ve fikir alışverişleri sonucu tecrübemizi halkımız ve dava arkadaşlarımız adına kullanmayı bir borç bildiğim için AK Parti Tonya İlçe Başkanlığı’na aday olduğumu kamuoyuna ilan ediyorum" ifadelerini kullandı.

19 Tem 2017 - 11:33 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.