Teşkilatları o kuracak

Koray Aydın, Akşener’le görüşmesinin sonucunu açıkladı

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Eski Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, eski MHP’li Trabzon Milletvekili Koray Aydın’ın Meral Akşener ile bugün Ankara’da düzenleyeceği yeni parti toplantısına katılmayacağını belirtirken şahsının MHP’li olarak bilindiğini ve bununda böyle devam edeceğini söyleyerek ‘Ben MHP’li Demeli olarak anılmaya devam edeceğim ve Üç Hilal’in altından ayrılmayacağım’ sözlerini kullandı ve toplantıya kesinlikle katılmayacağını bunun doğru olmayacağını söyledi. Demeli, konu hakkındaki görüşlerini şu sözlerle sürdürdü: “Benim böyle bir toplantıya katılmam doğru olmaz. Ben Muammer Demeli olarak hep Milliyetçi Hareket Partili olarak anıldım böyle de anılmaya devam etmek istiyorum. Ben Milliyetçi Hareket Partisi altında Üç Hilal’in altında kalmayı tercih ediyorum.”

MUHALEFETİNİ SÜRDÜRECEK

Eski MHP’li İl Başkanı Demeli, Milliyetçi Hareket Partisi’nden ayrılmayacağını belirtirken yine de parti içi konularda muhalefetini yapacağını söyleyerek, “MHP’de yanlış gördüğüm yerleri her zaman söyleyeceğim. Desteklemem gereken yeri de her zaman söyleyeceğim yani düm düz bir MHP’li olmayacağım.” ifadelerini kullandı.

22 Ağu 2017 - 11:32 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

ALİ FUAT HINIZ - Yorum yazmak için bu alanı kullanabilirsiniz. Yorum yazarken lütfen aşağıda yazılan uyarıları göz önünde bulundurunuz aynen size katılıyorum başkanım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ağustos 11:32
01

KÜÇÜKOSMANOĞLU - koray bay maralin parti̇si̇ni̇de kariştirir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ağustos 11:32