Teşkilatın arkasında

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ile AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Teşkilat çalışanlarıyla bir araya geldi. Milletvek...

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ile AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Teşkilat çalışanlarıyla bir araya geldi. Milletvekili Ayvazoğlu ve İl Başkanı Revi, teşkilat çalışanlarının görünmez kahramanlar olduklarını söyledi.

Gece gündüz demeden özveri ile çalıştıklarını belirten Ayvazoğlu, “Hani deyim yerindeyse; 18 ilçede yaptığımız her çalışmada teşkilatımızın görünmez kahramanları, yol arkadaşlarımız onlar. Partimizin başarısı için gece gündüz demeden özveri ile çalışan ve üzerimizde emekleri asla tartışılmaz bu kardeşlerimizin, her zaman yanında ve yakınında olmaya devam edeceğiz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

AK Parti’nin emektarları olduklarını dile getiren Revi ise, “İl genelinde partimizin faaliyetlerinin gerçekleşmesinde büyük emekleri olan değerli mesai arkadaşlarımız, parti çalışanlarımız ile bir araya gelerek hasbihal ettik. Çalışmaların bir görünen yüzü var bir de arka planı. Onlar partimizin emektarları. Kendilerine özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ederim.” diye ifadelere yer verdi.

HABER: Rabia MOLLAOĞLU

18 Kas 2019 - 12:19 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

Teşkilat çı - Hikaye. 4 milletvekili haydar revi ve tüm il yönetimi değişmeli. Tüm il ve ilçe kurum müdürleri dahil... On değişimi şart. Olmazsak olmazız diyenler kırmadan dökmeden kenarı alınmalı...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Kasım 12:19
01

trabzonlu - şu anda biri trabzon hakkında kötü bir şey söylese tüm trabzonlular birleşip en şiddetli tepkiyi verirler ama nedense bu ak partili belediye başkanları trabzona ve trabzonluya ha bire hakaret ediyor hiç bir trabzonludan çıt çıkmiyor.demekki mesele menfaat,trabzon duyarlılığı değil.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Kasım 12:19