Teşkilat Başkanı teşkilatları dinledi

AK PARTİ Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Trabzon’a gelerek hem ilçe başkanlarıyla hem de il yönetimiyle buluştu. İl binasında ayrı ayrı toplantı yapan Kandemir, yerel seçimlere yönelik uyarılarda bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammet Avcı, Trabzon’a gelerek hem ilçe başkanlarıyla hem de il yönetimiyle buluştu. İl binasında ayrı ayrı toplantı yapan Kandemir, yerel seçimlere yönelik uyarılarda bulundu. Trabzon AK Parti’de yerel seçim çalışmaları hızlandı. Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammet Avcı, Trabzon’a gelerek teşkilat nezdinde incelemelerde bulundu. Kandemir ve Avcı önce AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar revi ve il yönetim kuruluyla bir araya geldi.

Kandemir ve Avcı daha sonra ise Trabzon’daki ilçe başkanlarıyla bir toplantı yaptı.

Kandemir ve Avcı son olarak ile AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, İl Başkan Vekili Hasan Dilekoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen ve İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali ile bir araya gelerek yerel seçimlere dair mini bir toplantı yaptı.

Genel Merkez yetkilileri daha sonra hava yoluyla Ankara’ya geri döndü.

Aydın GELLECİ

19 Eki 2018 - 11:37 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.