Terörle mücadelede nefes arası yok...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 81 İl Emniyet Müdürüyle video konferans ile toplantı yaptı. Toplantıda il genelinde yürütülen operasyonlar değerlendirildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 81 İl Emniyet Müdürüyle video konferans ile toplantı yaptı. Toplantıda il genelinde yürütülen operasyonlar değerlendirildi. Öte yandan ülke genelinde son bir hafta için sürdürülen operasyonlarda yurt içinde toplam 46 (29 ölü, 6 sağ, 11 teslim) terörist etkisiz hale getirildi. Soylu Emniyet Müdürlerine, terörle mücedelede hiçbir boşluk bırakılmaması talimatı verdi. İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, 81 İl Emniyet Müdürüyle video konferans ile toplantı yaptı. Toplantıda il genelinde yürütülen operasyonlar değerlendirildi. Öte yandan ülke genelinde son bir hafta için sürdürülen operasyonlarda yurt içinde toplam 46 (29 ölü, 6 sağ, 11 teslim) terörist etkisiz hale getirildi. Bu operasyonlarda 4 bin 442 kişi de gözaltına alındı. Terörle mücadele farklı bir yöntem sergileyerek büyük başarılara imza atan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün Ankara’da bakanlıkta 81 il emniyet müdürüyle video konferans ile toplantı yaptı. Toplantıda özellikle terörle mücadele kapsamında sürdürülen operasyonlar ele alındığı bilgisine ulaşıldı. Bakanlık, son bir haftada yapılan operasyonların rakamlarını da açıkladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Jandarma Özel Harekât (JÖH), Polis Özel Harekât (PÖH), Jandarma Komando Birlikleri ile İç Güvenlik operasyonları çerçevesinde Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Hava ve Kara unsurlarınca 1.126 operasyon yapılmış, Terör örgütlerine yardım/yataklık yaptığı ve örgütlerle irtibatlı olduğu değerlendirilen 963’ü terör (PKK/KCK 103, DEAŞ 32, FETÖ/PDY 774, AŞIRI SOL 54), 2.991’İ Uyuşturucu ve Kaçakçılık suçlarından, 488’i ise genel asayiş ve trafik uygulamalarında olmak üzere toplam 4.442 kişi gözaltına alınmıştır. Ülke genelinde yürütülen bu operasyonlarda; son 1 haftada yurt içinde toplam 46 (29 ölü, 6 sağ, 11 teslim) terörist etkisiz hale getirilmiştir.”

Aydın GELLECİ

21 Eyl 2017 - 11:32 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.