Tehlike büyük ve vahim

Cumhur İttifakı’nın tüm adaylarını ayrım yapmadan, kayıtsız, şartsız, amasız ve lakinsiz destekleyeceklerini belirten MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıt...

Cumhur İttifakı’nın tüm adaylarını ayrım yapmadan, kayıtsız, şartsız, amasız ve lakinsiz destekleyeceklerini belirten MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım “Çünkü tehlike çoğu kimsenin tahmin edemediğinden çok daha büyük ve vahimdir. MHP Türkiye’nin kuşatılmayan en son kalesidir.” dedi.

Cumhur İttifakı’nda yer aldığı için MHP ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi eleştirenlere yanıt veren Başkan Tarım “MHP ve Devlet Bahçeli düşmanlığında ısrar edenlerden bir tek isteğimiz vardır. Şu sorunun cevabını akıl süzgecinden geçirerek sadece vicdanlarına versinler. Devletimizin içine düştüğü kuşatma ve devleti ele geçirme projesinde hepimiz için tarihin en alçak terör örgütlerinin tehlikeli hamlelerine maruz kalmışken, bu sürecin sebeplerinin nasıl olduğuna bakmadan, sadece diz çökmüş olan devletimizi ayağa kaldırabilmekten başka hiç bir siyasi ikbal ve karşılık beklemeyen MHP ve onun lideri, siyasi iktidarın değil de, millet ittifakının yanında pozisyon alsaydı, bu kadar güç ve destek verdiğimiz halde, halen büyük tehdit altındaki vatanımız ne halde olurdu?” ifadelerine yer verdi.

MHP’nin kuşatılmayan en son kale olduğunu belirten Başkan Tarım “ Bu sebepledir ki bize gösterilen hedef, Cumhur İttifakının tüm adaylarını ayrım yapmadan; kayıtsız, şartsız, amasız ve lakinsiz desteklemektir. Çünkü tehlike çoğunun tahmin edemediğinden çok daha büyük ve vahimdir” şeklinde konuştu.

Filiz YILDIRIM

21 Şub 2019 - 11:55 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.