Tedavi edilen ebabil kuşu doğaya salındı

Trabzon’un Sürmene ilçesinde yaralı olarak bulunan ebabil kuşu, tedavisinin ardından doğaya salındı. Trabzon’un Sürmene ilçesinde vatandaşlar yaralı...

Trabzon’un Sürmene ilçesinde yaralı olarak bulunan ebabil kuşu, tedavisinin ardından doğaya salındı.

Trabzon’un Sürmene ilçesinde vatandaşlar yaralı bir ebabil kuşu bularak, Sürmene Doğa Koruma ve Milli Park Şefliği'ne haber verdi. Ekipler tarafından hızlı bir şekilde veterinere ulaştırılan yaralı kuş tedavi altına alındı. Ebabil kuşu, tedavisinin tamamlanmasının ardından tekrar doğaya salındı.

Tüm ihtiyaçlarını havada gideren ebabil kuşları havada en uzun kalan ve en hızlı uçan kuşlardan biri olarak biliniyor. Nisan ayında üreme için Afrika’dan Türkiye’ye gelen göçmen kuşun adı Kur’an-ı Kerim’de de geçiyor.

27 Tem 2017 - 13:02 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.