Tavanda 15 dakika asılı kalmış

Hücrede asılı bulunan genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

TRABZON’DA cezaevinde tavana asılı olarak bulunan gencin duran kalbi, 1.5 saat süren müdahalenin ardından çalıştırılmıştı. Tedavi altına alınan Emre K. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaşanan olayın ardından başlatılan soruşturma sonucunda Emre K.’nin öldürüldüğü mü, yoksa intihara teşebbüs mü, ettiği tespit edilecek.

15 DAKİKA TAVANDA ASILI KALDI

Trabzon Bahçecik E Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan Emre K. önceki gün akşam saat 20.00 sıralarında sayım sonrası hücresinde tavana çamaşır ipiyle asılı olarak bulundu. İnfaz koruma memurlarının ilk müdahalesinin ardından Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Emre K., Kanunu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Yediği hapis cezasının kesinleşmediği öğrenilen Emre K., kavga ettiği için hücreye konulduğu iddia edildi. Cezaevindeki sayım sonrasında tava asılı olarak bulunduğu öğrenilen Emre K. kaldırıldığı hastanede 1,5 saat sonra durun kalbi çalıştırıldı. Yeniden hayata döndürülen Emre K. sabaha karşı hayatını kaybetti.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK

Gürbulak’ta gözyaşları arasında toprağa verilen Emre K. ailesi, çocuklarının intihar edecek bir durumunun olmadığını ileri sürdü. Emre’yi birilerinin öldürmek istediğini ileri süren aile, infaz koruma memurlarının olaya geç müdahale ettiğini belirterek, büyük bir ihmal olduğunu ifade ettiler. Şikâyetçi olacaklarını belirten aile, yaşananlara neden geç müdahale edildiğinin ortaya çıkarılmasını istediler. Emre K.’nın görüş gününde kardeşiyle görüştüğü ve neşesinin yerinde olduğu ileri sürüldü. Bu arada olayla ilgili olarak soruşturma başlatan savcı, kamera görüntülerini izleyeceği ve infaz koruma memurlarının ifadesini alacağı öğrenildi.

Enis YILDIRIM

10 Kas 2018 - 12:33 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.