Tarih yazacağız

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı, İl Seçim Koordinasyon Merkezi Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, İl SKM...

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı, İl Seçim Koordinasyon Merkezi Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, İl SKM Başkanı Bayram Öztürk, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, İl SKM Yönetimi ve İlçe SKM Başkanları katıldı. Revi, 31 Mart seçimlerinde gönül belediyeciliği ile bu güne kadar aldıkları oy oranlarını daha da arttıracaklarını ifade ederek “Millete hizmet etmek, memlekette taş üstüne taş koymak için 31 Mart’ta bir kez daha tarih yazacağız. Gayemiz millete hizmet, millete refah!” dedi.

AK Parti belediyeciliğinin yerel yönetimde birçok ilkin mimarı olduğunun altını çizen Revi “ Türkiye’ye sosyal belediyecilik kavramını ve çözüm üreten belediyecilik anlayışını partimiz yerleştirdi. AK Parti belediyeciliği hizmet belediyeciliğidir. Biz insanlarımızın önce gönüllerini fethetmek, sonra da oylarına talip olmak durumundayız. 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Seçim Koordinasyon Merkezi başkanları toplantımızı gerçekleştirdik. Milletimizle bütünleşmemiz 31 Mart’ta bir başka olacak. 1 Nisan’da da ‘Gönül Belediyeciliği’ ile daha güzel çalışmalar yaparak Milletimizin hizmetkârı olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

İl SKM Başkanı Bayram Öztürk ise SKM Merkezi binasının kurularak faaliyete geçtiğini belirterek “AK Parti olarak sürekli seçimlere hazır bir partiyiz. Yarın seçim olsa parti olarak endişeye kapılmadan tüm teşkilatlarımızla birlikte sandıkların başında hazır halde bekleyecek disiplinli ve sürekli aktif bir yapımız var. 24 Haziran Genel seçimlerinde yoğun bir çalışma temposu gerçekleştirmiştik. Bizler bu tempoyu hiç düşürmeden 31 Mart seçimlerine doğru gidiyoruz. Sürekli vatandaşlarımız ile iç içeyiz. İlçedeki SKM binalarının faaliyete geçirilmesi noktasında gerekli hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Şunu çok iyi biliyoruz ki; Rehavetle kaybedilmeyecek seçim, azimle kazanılmayacak seçim yoktur. Bu anlayışla rehavete kapılmadan çalışmalarımızı disiplinli bir şekilde sürdürüyoruz.” İfadelerini kullandı.

Seçim Koordinasyon Merkezinin görev dağılımı şu şekilde;

İl SKM Başkanı Bayram Öztürk, SKM Başkan vekili Hanefi Topaloğlu, SKM Başkan Yardımcısı Merve Gökçen Saran, SKM Başkan Yardımcısı Recep Ali Sürmen, Program Sorumlusu Kadir Hatipoğlu, Hukuk ve Eğitim İşleri Sorumlusu Seda Taflan, Tanıtım ve Medya İzleme Sorumlusu Ahmet Uğur Zihni, Mali İşler Sorumlusu Mustafa Usta, Bilgi İşlem ve Sekreterya Sorumlusu Numan Yardım.

Aydın GELLECİ

03 Oca 2019 - 11:51 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.