Tabanda ittifak turları

CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, beraberinde Ortahisar İlçe Başkanı ile İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Hasan Saka’yı makamında ziyaret etti. İYİ Parti İl Başkanı Hasan Saka, “Önemli konularda birlikte hareket etmenin bilincinin oluşması gerektiğini düşünüyoruz.” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin geçtiğimiz çarşamba günü 2019 yılı Mart ayında yapılacağı duyurulan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin 24 Haziran’da yapılacağını ilan etmesinin ardından hareketli günler yaşanıyor. Cumhur İttifakı’nın aldığı erken seçim kararının ardından tüm partiler seçime yönelik açıklamalarda bulunurken çalışmalara da hız verildi. Bu kapsamda seçim tarihinin erkene çekilmesinin ardından Trabzon’da sürpriz bir ziyaret gerçekleştirildi. CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Hasan Saka’yı makamında ziyaret etti. İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığında gerçekleştirilen ziyaretin basına açık bölümünde konuşan İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Hasan Saka, “Önemli konularda birlikte hareket etmenin bilincinin oluşması gerektiğini düşünüyoruz. Mutlaka birlikte hareket etmeliyiz. Çünkü eğer Cumhuriyet giderse, bizi var eden bütün değerlerde eninde sonunda gidecek. Biz bunu biliyoruz. Bu nedenle diyaloglarımızı artırmamız lazım. Karşımızda içi boş bir yel değirmeni var. Biz görüyoruz ki kim nasıl gelmişse bu dünyada öyle gidiyor. Nasıl gelirseniz öyle giderseniz?” dedi. Ziyarete CHP İl Başkanı Güzide Uzun ve CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu’nun yanısıra il ve ilçe yöneticileri katıldı.

Gültekin SADIKOĞLU

21 Nis 2018 - 11:40 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.